Humble Bundle, kalıcı online mağazasını açtı!

Hit oyunları, bağış toplayarak sadece birkaç dolara satan siteden çok iyi bir haber daha...

Bir gün değil, her gün!

Bağış amacıyla oyun satan online yardım / bağış servisi Humble Bundle bir süredir büyük ilgi görüyordu.

Kullanıcıların "diledikleri" kadar para vererek sunulan 4-5 adet oyunu satın alabildikleri sisteme son dönemde Origin, THQ gibi firmaların oyunları da dahil olmuştu. Özellikle Origin oyunlarının kampanyası sırasında, on milyonlarca dolar bağış toplanmış, oyun severler de 1 dolar gibi bir ücret ödeyerek, çok sevilen Origin oyunlarının bir koleksiyonuna sahip olmuşlardı. Ortalamanın üzerinde bağış yapanlar için daha da güncel ve popüler oyunlara erişme şansı veren Humble Bundle bu sayede oyunlar için ödenen ortalama bağışı 7 dolar seviyesine kadar çıkardı.

Humble Bundle, şimdi de kalıcı bir mağazayı devreye soktu. Yeni Online mağazada, her gün başka oyunlar indirime girecek ve indirimi biten oyunlar da mağazada normal fiyatıyla satılmaya devam edecek. Oyun severler oyunlarını Humble Bundle'dan satın aldıklarında, ödedikleri ücretin yüzde 10'u bağış kurumlarına gidecek. Satın alınan oyunlar ise Steam üzerinden aktifleştirilecek.

Humble Bundle, online mağazanın dışında, haftalık olarak bağışlı oyun kampanyaları yapmaya devam edecek ve kullanıcılar yine diledikleri kadar ödeme yaparak kampanyadaki oyunları satın alabilecekler.

Humble Bundle Store'un çok kısa sürede, dijital oyun dağıtıcıları arasında yüksek bir pazar payına ulaşması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları