Huobi NFT ve Metahallo, Tracy McGrady NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürüyorr

Her ne kadar kripto para piyasaları son birkaç günde oldukça sarsılmış olsa da NFT sektörü gelişimini sürdürüyor. Öyle ki Huobi NFT, web3.0 tabanlı bir platform olan Metahallo ile ortaklığını duyurdu.

Huobi NFT ve Metahallo, Tracy McGrady NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürüyor

Huobi Global’in resmi NFT pazar yeri Huobi NFT, web3.0 tabanlı bir platform olan Metahallo ile ortaklık yaptığını duyurdu. Tracy McGrady’nin 2004 Aralık ayında gerçekleşen maçında öne çıkan performansı ve kariyerindeki başarılarını öne çıkaran “McGrady moment” NFT’sinin özel satışı gerçekleştirilecek. McGrady'nin Houston Rockets’ın San Antonio Spurs karşısındaki göz kamaştırıcı performansının 33 saniyesini ölümsüzleştiren, video formatındaki NFT çalışması, 25 Mayıs 2022 tarihinde Huobi NFT’de bir İngiliz müzayedesinde 3.500 dolarlık başlangıç fiyatıyla sergilenecek.

"McGrady moment” NFT’de, 9 Aralık 2004'te Houston Rockets ile San Antonio Spurs arasında oynanan bir maçın son anlarında 33 saniyede 13 sayı atan ve Rockets'ın sihirli bir şekilde Spurs'ü 81-80 puanla yenmesine yardım eden ünlü basketbolcu Tracy McGrady yer alıyor.

Başlangıç tarihi 25 Mayıs 2022 olacak ve toplamda 35 saat sürecek olan müzayededeki tüm katılımcılar, Ethereum zincirinde düzenlenen bir Huobi NFT alacak, nihai kazanan bu “McGrady moment” NFT'sini ikincil piyasada satabilecekler.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.