Hurriyet.com.tr'den iki yeni kanal

Hurriyet.com.tr Planet ve Ekonet kanallarıyla dünyanın haberi Türkçe olarak elinizin altında...

Hurriyet.com.tr yenilendi!

Dünyadaki güncel, siyasal ve ekonomik haberleri ve gelişmeleri izlemek için artık yabancı dillerde yayın yapan dış basına ulaşmaya gerek kalmadı. Türkçe yayın yapan, güvenilir hurriyet.com.tr Planet ve Ekonet kanalları dünyanın önde gelen tüm yabancı medya kanallarının haberlerine kolayca ulaşma imkanı sağlıyor.

Dış basında bilinen ve güvenilen birçok yurt dışı haber sitesinde bulunan güncel, siyasi ve ekonomik haberleri kullanıcılarına Türkçe olarak sunan hurriyet.com.tr Planet ve Ekonet, dünyayı izlemek için yabancı dil bilme gereğini ortadan kaldırıyor.

Kullanıcıların dünyaya Türkçe bağlanmalarını sağlayan Planet ve Ekonet kanalları hurriyet.com.tr'nin Türk basınındaki haber liderliğini dünya platformuna taşıyor ve tüm dünya haberlerini hurriyet.com.tr haberciliği ve güvenilirliğiyle okuyucularına ulaştırıyor.

www.hurriyet.com.tr/planet adresinden ulaşılan Planet kanalında okuyucular, dünyanın neyi tartıştığını, hangi gazetenin hangi konularda ne yazdığını, anında Türkçe olarak okuyabilecek, önemli gazetelerin başyazarlarının görüşlerini ve düşünce kuruluşlarının raporlarını Türkçe olarak izleyebilecekler.

Dünyadaki ekonomik gelişmeler Ekonet kanalında

Dünyadaki ekonomik gelişmeler Ekonet kanalında

www.hurriyet.com.tr/ekonet adresinden ulaşılan Ekonet kanalında ise dünyadaki ekonomik gelişmeler, yurtdışı piyasaları, yurtdışındaki borsa hareketleriyle ilgili haberler, dünya çapındaki ekonomik olaylar, yorumlar ve tartışmalar yine Türkçe olarak okuyuculara sunulacak.

hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: "2 milyon okurumuza her zaman yenilikçi ve öncü olacağımıza, bunun için yepyeni kanallar ve yepyeni dünyalar kuracağımıza söz vermiştik. Şimdi bu verdiğimiz sözü tuttuğumuzu iki yeni kanalımızla gösterme fırsatı buluyoruz. Hurriyet.com.tr'nin altında ayrı kanallar olarak yayın yapan ve dünya haberlerini Türkçe olarak kullanıcılara ulaştıracak olan Planet ve Ekonet, okuyucuların dünyaya daha iyi bağlanmasını, her gelişmeyi herkesten önce öğrenmelerini sağlayacak. Dünyayı yakından takip etmek isteyen, işlerini dünyadaki gelişmelere paralel olarak yürüten, dünyada olup bitenlerden haberdar olmak isteyen tüm okuyucuların vazgeçilmez haber kaynakları olacağına inandığımız Planet ve Ekonet kanalları hurriyet.com.tr'nin habercilik vizyonunu da yansıtacak, bu açıdan da okuyucularımızın beğenisini kazanacak kanallar haline gelecektir. Yeni çağın yayıncılığı için hazırlanan hurriyet.com.tr olarak amacımız ve sloganımız okuyucularımızı dünyaya bağlamaktır, ama bundan önemlisi okuyucularımızla aramızdaki sevgi ve güven bağıdır."

Basın bülteninden derlenmiştir.