Hürriyet.com.tr yepyeni yüzü ile karşınızda!

Hürriyet.com.tr, modern bir anlayışla tasarlanan yepyeni ara yüzü ile yayında! İşte yeni Hürriyet...

Hürriyet.com.tr yenilendi!

hurriyet.com.tr, dijital yayıncılık alanında daha kaliteli hizmet ve daha iyi bir kullanım deneyimi sunmak için tasarımını yeniledi. Yeni yüzüyle hurriyet.com.tr, okuyucularına daha iyi keşif yapma imkanı tanıyor.

Portaldaki kaliteli görsellerle desteklenmiş haberler, okuyuculara çok daha fazla keyif veriyor. Her biri kendi kategorisinde etkili ve büyük bir site trafiğine sahip olan alt kanalların (Spor, Kelebek, Planet, Ekonet, Webtv, Kültür – Sanat) üst menüde belirginleştirilmesi bu alanlara çok daha rahat erişme kolaylığı sağlıyor.

Reklamverenler için ise çok daha ilgi çekici reklam alanları yaratılarak, bu alanların ön plana çıkarılması da önemli bir gelişme olarak nitelendiriliyor.

Fatih Çekirge ve Erhan Acar'ın açıklamaları

Fatih Çekirge ve Erhan Acar'ın açıklamaları

Özgün yayıncılık anlayışını kendisine ilke edinmiş portalın, okuyucu ihtiyaçları göz önüne alınarak yenilendiğini belirten hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge "Köklü bir marka için bu değişiklikleri yapmak hiç kolay olmuyor; bu süreçte on binlerce görüş ve öneriyi değerlendirdik. Sonuç olarak hurriyet.com.tr'nin yeni yüzünü, gerek dünyadaki en iyi örneklerin incelenmesiyle, gerekse patronumuzdan editörümüze kadar aramızda yaptığımız tartışmalar sonucunda oluşturduk. Yeni tasarımımız, okuyucularımıza en güncel haberlere anında ulaşmaları ve haber deneyimini en iyi şekilde yaşamaları için birçok kolaylık sunuyor. Dijital yayıncılığın lideri olarak, her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de yenilikleri okuyucularımızla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Hürriyet Internet Grubu Başkan Yardımcısı Erhan Acar ise "Hazırladığımız tüm içerik ve alt kanalları daha ön plana çıkarmayı hedefleyen bu yeni tasarımla beraber, okuyucularımız artık daha modern bir hurriyet.com.tr bulabilecekler" diye konuştu. Acar sözlerini "Yeni ana menü anlayışımız ile daha sade ve takipçilerimizin aradıklarını kolay bulabilecekleri bir yapı oluşturduk. Ayrıca kaliteli görsel kullanımını ön planda tutarak okuyucularımızın daha keyifle takip edebilecekleri bir dünya sunduk" şeklinde tamamladı.

www.hurriyet.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları