HyperX, Ödüllü Kulaklık Serisini Cloud Stinger S ile Genişletiyor

Cloud Stinger kulaklık ailesinin en yeni üyesi olan Cloud Stinger S, HyperX imzası ve sanal 7.1 çevresel ses ile geliyor.

Cloud Stinger S geliyor

Kingston Technology Company Inc.' in oyun birimi HyperX, HyperX Cloud Stinger S oyuncu kulaklığı + 7.1 'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni Cloud Stinger S oyun kulaklığı, sürükleyici bir ses deneyimi için 50mm yönlendirmeli sürücülere ve NGENUITY yazılımı aracılığıyla sanal 7.1 çevresel ses1 özelliğine sahip.

HyperX Cloud Stinger S yalnızca 275 gram ağırlığında, PC oyunlarında saatlerce süren konfor ve rahatlık için 90 derece dönen kulak kapaklarıyla üretilmiş. Bu hafif oyun kulaklığı, daha sürükleyici bir oyun içi ses deneyimi için sanal 7.1 çevresel sese sahip. Kulaklığın 50mm yönlendirmeli sürücüleri, sesi doğrudan kulağın içine konumlandırarak, yüksek kaliteli sesi en net şekilde sunuyor.

HyperX Cloud Stinger S, yumuşak hafızalı köpük ve yumuşak suni deri ile özel HyperX konforu sunuyor. Kulaklıklı mikrofon seti ayrıca döndür/sessize al özellikli bir mikrofona sahip, uzun süreli dayanıklılık için ayarlanabilir çelik kaydırıcılar ve kulaklık üzerindeki ses kontrolleri gibi kullanışlı bir dizi özellik sunuyor. Cloud Stinger S oyun kulaklığının yerleşik gürültü önleyici mikrofonu, sorunsuz sohbet uyumluluğu için TeamSpeak ve Discord tarafından onaylanmış.

Okuyucu Yorumları