I Can Football coştu!

Dünya Kupası I Can Football'a da yaradı! İşte popüler 11'e 11 futbol oyununun rekoru...

I Can Football coştu!

Sobee Studios'un geliştirdiği dünyanın ilk 11'e 11 online futbol oyunu "I Can Football" Dünya Kupası karşılaşmalarının başladığı 11 Haziran'dan bu yana 200 bin yeni aktif üye daha kazanarak üye sayısını 500 bine çıkardı.

Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee Studios'un Kasım 2009'da futbol tutkunlarının beğenisine sunduğu dünyanın ilk 11'e 11 online futbol oyunu "I Can Football"un (ICF) üye sayısı her geçen gün artıyor.

Dünya Kupası maçlarını internet ortamına taşıyan ICF, müsabakaların başladığı 11 Haziran'dan bu yana 200 bin yeni aktif üye daha kazanarak üye sayısını 500 bine çıkardı. Her gün yaklaşık 13 bin yeni üyenin kayıt olduğu oyunda, sadece üç hafta içerisinde 350 binin üzerinde karşılaşma gerçekleştirildi.

Yeşil sahalar

Yeşil sahalar

ICF'nin diğer futbol oyunlarından farklı olarak sadece iki takımın mücadele ettiği bir oyun olmadığına dikkat çeken Sobee Studios Kurucusu ve Genel Müdürü Mevlüt Dinç, " 'I Can Football'un başarısı oyuncuların gerçek müsabakalardaki gibi tek bir futbolcuyu canlandırmalarından kaynaklanıyor. Aslında ICF ile yeşil sahalardaki gerçek mücadeleleri online oyuna taşıdık. Son dönemde 'ICF NTVSpor Kupası' sayesinde de online oyunu canlı yayına taşıyarak bir ilke daha imza attık. Böylece ICF oyuncuları aynen Dünya Kupası karşılaşmalarında olduğu gibi canlı yayında performanslarını izleyicilere seyrettirerek ünlü olabilme şansı yakalıyor. Hatta oynadıkları oyunu usta ağızlar yorumluyor." dedi.

Dünya Kupası maçlarının 15 dakika öncesinde NTVSpor'da canlı olarak yayınlanan "ICF NTVSpor Kupası" karşılaşmalarında en başarılı performansı sergileyen oyuncular muhteşem bir Audi A3 başta olma üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendiriliyor. "ICF NTVSpor Kupası" müsabakalarında mücadele etmek isteyen futbol tutkunlarının oyuna üye olarak cep telefonlarından "ICF Basic" veya "ICF Pro" paketlerinden birini satın alarak daha fazla maç yapma imkanı elde ediyor. Avea Mobil Ödeme sistemini kullananlar bu paketlere indirimli olarak sahip olabiliyor.
Sobee'nin online futbol oyunu "I Can Football" ve "ICF NTVSpor Kupası" hakkında ayrıntılı bilgiye www.icanfootball.com adresinden ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları