I-Trigue 34001: Rengarenk Speaker

I-Trigue serisi ürünleriyle, klasik speaker tasarımına yeni, özel ve stil sahibi bir kişilik kazandıran Creative, bu serideki ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

I-Trigue 34001: Rengarenk Speaker

Yeni I-Trigue 3400 modeli de tıpkı diğer I-Trigue’ler gibi Titanyum alaşımlı. Ürün 2.1 olarak tasarlanmış ve oldukça hoş bir tasarıma sahip. Ürünün birbirinden güzel, 10 farklı renk seçeneği mevcut. Bu sınıfta bir hoparlörün, bu kadar farklı renk seçenekleri olması ürünü oldukça özel kılıyor. 3400’ü yalnızca bilgisayarınızla değil, dilerseniz, DVD oynatıcınız, MP3 çalarınız, walkman’iniz, Tv’niz ve daha aklınıza gelebilecek bir çok farklı ürünle birlikte kullanabilirsiniz. 24W rms subwoofer ve 8.5W rms’lik iki uydu hoparlörden oluşan 3400’ün kablolu uzaktan kumandası da mevcut. Kumanda üzerinden yalnızca ses ayarları yapmakla kalmıyor, dilerseniz kulaklık veya MP3 çalarınızı direkt olarak bağlayabiliyorsunuz da.

Creative’in yeni I-Trigue 3400 modeli tüm bu üstün özelliklerinin yanı sıra renk seçenekleri olması nedeniyle adından çokça söz ettireceğe benziyor.

Okuyucu Yorumları