İddialı bir OnePlus 2 geldi!

Yılın en merak edilen ceplerinden OnePlus 2, "amiral gemisi katili" gibi iddialı bir sloganla geldi!

OnePlus 2 tanıtıldı!

OnePlus, önceki modelinden biraz daha pahalı olan, ancak önemli geliştirmeler sunan, "2016 amiral gemisi katili" olarak adlandırdığı yeni telefonu OnePlus 2'yi resmi olarak tanıttı.

OnePlus 2'nin 64GB'lık sürümünün fiyatı 389 dolar, 16GB'lık modelinin fiyatı ise 329 dolar olarak belirlenmiş. Dolayısıyla OnePlus 2, piyasadaki diğer cihazlara göre halen oldukça rekabetçi bir fiyata sahip.

5,5 inç'lik 1080p LCD ekranla gelen OnePlus 2, eskisinden daha parlak bir ekrana sahip olduğundan güneş ışığı altında daha rahat kullanılabiliyor. Cihaz yine 13MP'lik bir kamerayla geliyor ancak 1,3 mikron pikselleri sayesinde daha fazla ışık yakalayabiliyor. Yani OnePlus 2'den daha iyi bir düşük-ışık performansı bekleyebilirsiniz. OnePlus 2'ye eklenen parmak izi sensörü, firmaya göre iPhone'daki TouchID parmak izi okuma sisteminden hızlı çalışıyor.

İddialı bir OnePlus 2 geldi!

OnePlus, yeni telefonunun üst seviye özellikleri sayesinde "gelecek birkaç yıla uyumlu" olduğunu ileri sürüyor. Cihazın arka kapağını farklı desenlerdeki kapaklarla değiştirmeniz mümkün.

İddialı bir OnePlus 2 geldi!

Geleceğe uyumluluk ise üzerinde ince ayar yapılmış Qualcomm Snapdragon 810 (1,8GHz) ile sağlanıyor. Bu üst seviye işlemciyi 64GB'lık modelde 64GB RAM, 16GB'lık modelde 3GB RAM tamamlıyor. Grafik işlemlerini ise Adreno 430 GPU yapıyor. USB Type C portuyla gelen OnePlus 2, hızlı şarj, hızlı veri aktarımı ve çift yönlü kablosu sayesinde zamanının ötesinde bir cihaz.

İddialı bir OnePlus 2 geldi!

Çift SIM desteğine de sahip OnePlus 2, ilk aşamada davetiye yoluyla satılacak. 16GB'lık modelin bu seneye yetişmeyeceği söyleniyor. 64GB'lık modelin satışı ise ABD, İngiltere ve "diğer Avrupa ülkelerinde" 11 Ağustos'ta başlayacak.

İddialı bir OnePlus 2 geldi!
Okuyucu Yorumları