IdeaCenter A600: Yeni multimedya canavarı

Hem multimedya merkezi, hem de masaüstü PC: IdeaCenter A600 hepsini bir arada sunuyor...

Yeni multimedya canavarı!

Lenovo, yeni ürünü IdeaCenter A600 ile hem bilgisayar dünyasına ve evinize yeni bir soluk getiriyor. Evinizin salonunda da keyifle kullanabileceğiniz bir multimedya merkezi olarak tasarlanan IdeaCenter A600, ince ve şık gövdesiyle dikkat çekiyor. Evinizde hem TV keyfini rahatlıkla yaşayabilir hem de A600'u bilgisayar olarak da kullanabilirsiniz.

All-in-one (hepsi-bir-arada) masaüstü bilgisayar konseptinde üretilen A600'ün, 21.5 inç büyüklükte ve 1920x1080 piksel çözünürlükte Full HD bir ekranı bulunuyor. Dizaynı ile son derece kibar bir görüntüde tasarlanan Lenovo IdeaCenter A600, dahili ses sistemiyle çok etkileyici. Cihaz, bütünleşik woofer ve Dolby Home Theatre desteğinin yanı sıra opsiyonel olarak sunulan Blu-ray oynatıcı ile film ve müzikleriniz için ideal bir platform.

Cihazın diğer bir opsiyonel özelliği 4-in-1 uzaktan kumandası. Hareket algılayıcısıyla oyun oynamanıza imkan veren kumanda aynı zamanda kablosuz VoIP telefon olarak da çalışabiliyor. Intel Core 2 Duo işlemci, 4GB DDR3 RAM bellek, isteğe göre 1TB'ye kadar sabit disk imkanı sunan A600, güçlü bir donanıma sahip. Wi-fi, 6'lı kart okuyucu ve Firewire gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran cihaz güvenlik konusunda da iddialı. Oturum açmak için şifre girmek yerine yüz tanıma sistemi kullanabiliyorsunuz.

Lenovo IdeaCenter A600, 1.099 USD+KDV den başlayan T.E.S.K.F. ile tüm Tekno marketlerde.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları