Idol Pro 4, "süper telefon" olacak!

"Süper telefon" olarak lanse edilen Idol Pro 4'ün ayrıntıları, yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

"Süper cep" ortaya çıkıyor!

Yaklaşık bir ay kadar önce Alcatel'in Idol Pro 4 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Windows 10 Mobile işletim sistemini kullanacak ve "superphone" olarak anılan Idol Pro 4 hakkındaki bilgiler şimdi biraz daha belli oldu. Teknik detaylarına ilişkin bilgilerin ortaya çıktığı yeni rapora göre, Idol Pro 4, Snapdragon 820 işlemciyle birlikte gelecek.

Güçlü teknik öğeleriyle dikkat çekecek ve "superphone" lakabının karşılığını verecek gibi görünen Idol Pro 4'ün işlemci hanesinde Snapdragon 820 bulunacakken, onu 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza takip edecek. Ayrıca tam 22 MP'lik arka kamera ve 10 MP de ön kameranın sahibi olacak olan Idol Pro 4, 2K ekranla birlikte gelebilir. Ancak ekrana ilişkin bu açıklama değişiklik gösterebilir, zira daha önce telefonun Full HD ekranla geleceği söylenmişti.

Windows 10'la birlikte gelecek olması, Idol Pro 4'ün Continuum özelliğini de destekleyeceği anlamına geliyor. Fakat Idol Pro 4'de daha "gelişmiş" bir Continuum deneyimi sunulabilir. Gelişmiş özelliklerin neler olduğunu eminiz önümüzdeki günlerde net bir biçimde öğrenebileceğiz.

Okuyucu Yorumları