IE ve Firefox'u bırak; Avant'a bak!

Internet Explorer ve Firefox'u unutun! Avant Browser bir tarayıcıda istediğiniz her şeye sahip!

A'dan Z'ye Avant Browser!

Web tarayıcıları söz konusu olduğunda akla ilk gelen isim tahmin edeceğiniz gibi Microsoft'un Internet Explorer yazılımıdır. Geçtiğimiz günlerde uzun bir süredir merakla beklenen final sürümü de yayınlanan Internet Explorer 8, kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

Internet Explorer dışında kullanıcıların bir diğer tercihi ise popüler tarayıcı Mozilla Firefox'tan başkası değil. Eklentileriyle kişiselleştirilebilen ve kullanıcıların dilediği gibi şekillendirebildiği Firefox, internet araştırma şirketlerinin yayınladığı son raporlara göre kullanıcı kitlesini her geçen gün biraz daha artırarak %20'lik pazar dilimine ulaşmış bulunuyor.

Ancak internet üzerinde yer alan ve kullanıcılara sunulan web tarayıcıları elbette bu iki tarayıcıyla sınırlı değil. Opera ve Google Chrome da dar bir kullanıcı kitlesine hitap etse de, Firefox ve Internet Explorer'a alternatif olabilecek türde yazılımlardır.

CHIP Online olarak, bu yazımızda tüm bu saydığımız tarayıcıları bir tarafa bırakarak, kullanıcıların dikkatinden kaçan, ancak oldukça kullanışlı bir yapıda olan Avant browser'ı mercek altına alıyoruz. Galeri sayfalarımızdan takip edebileceğiniz bu makalemizde Avant Browser'ı adım adım tanımaya çalışacağız.

Download: Avant Browser

Okuyucu Yorumları