IE10'a özel MSN.com geliyor

MS, Windows 8 çıktığında bu web sitesini IE10 ile ziyaret edenlere böyle bir ayrıcalık tanıyacak!

IE10 kullananlara sürpriz!

Windows 8 yaklaşık 4 hafta sonra satışa sunulduğunda Microsoft, onu satın alanlara özel bir MSN sayfası sunmaya hazır. Şirketin yaptığı açıklamaya göre yazılım devi MSN.com'un Windows 8 ve Windows RT'ye özel bir sürümünü Windows 8'in çıkışı ile beraber hizmete sunacak.

Microsoft, MSN.com blog'unda paylaştığı gönderide sitenin Windows 8 sürümünün Internet Explorer 10 ile çalışacak biçimde optimize edildiğini söylüyor. Şirkete göre yeni tasarım, hem dokunmatik ekranlı cihazlar, hem de geleneksel masaüstü bilgisayarlarla çalışacak biçimde tasarlanmış.

Microsoft, IE10'un Windows 8'in sistem mimarisinden faydalanacak bir biçimde tasarlandığını, bu sayede karmaşık sayfa düzenlerini ve yüksek çözünürlüklü resimleri daha hızlı, daha akıcı bir biçimde işlediğini söylüyor. Şirkete göre IE10 sayesinde daha akıcı bir web deneyimi yaşamak mümkün oluyor.

Windows 8'e özel MSN.com'un yanında Microsoft, sitede "MSN News" adında kısa haber makalelerini (300-500 kelimelik) içeren bir bölüm açacağını da duyurdu.

Okuyucu Yorumları