İki Ekranlı Nex Dual Display Edition Tanıtıldı!

İki ekranlı, üç kameralı telefon Nex Dual Display Edition tanıtıldı!

Bir cepte iki ekran, üç kamera

Vivo Nex, bu senenin başında neredeyse çerçevesiz bir ekranla ve parmak izi sensörüyle gelmişti. Şimdi firma, daha sıra dışı bir telefonla karşımızda. Bu telefonun adı, Vivo Nex Dual Display Edition.

İki Ekranlı Nex Dual Display Edition Tanıtıldı!

Ön yüzü yine neredeyse çerçevesiz olan telefon, bir parmak izi tarayıcısıyla geliyor. Ancak bu kez 6,39 inç'lik 1080x2340 Super AMOLED ekrana arka yüzde 5,49 inç'lik 1080p Super AMOLED ekran eşlik ediyor. Böylece tüm fotoğraflarınızı ana kameralarla çekebiliyorsunuz ve ön kameraya ihtiyaç kalmıyor. Tabi kendi fotoğrafınızı çekmek için telefonu çevirmekten şikayetçi olmayacaksanız.

Vivo Nex Dual Display'in kamera konusuna önem verdiği açık. Cihazın arka yüzünde 12MP'lik f/1,79 ana lens, düşük ışığa ve hareket yakalamaya yönelik 2MP f/1,8 "Gece Video Kamerası" ve derinliği algılayabilen, üç boyutlu modelleme yapabilen bir TOF (Uçuş Zamanı) 3D kamera bulunuyor.

Vivo Nex Dual Display'in bahsetmeye değer bir başka özelliği, arka yüzünde bulunan ve parlayan renklerden oluşan "Lunar Ring". Bu renk halkası, uyarı ışığı olarak veya müzik ritmini yansıtması amacıyla kullanılabiliyor.

Fiyatı 4.998 yuan (yaklaşık 3.900 TL) olarak belirlenen Vivo Nex Dual Display, şu an için yalnızca Çin'de satılacak gibi görünüyor. Telefonun selefi de Çin dışına çıkmamıştı.

Okuyucu Yorumları