İki günlük dev yapım geri geldi!

Mobil oyun dünyasının en çok beğenilen oyunu Flappy Bird, tekrar aramızda, ancak bir farkla!

Ve Flappy Bird döndü!

İki gün piyasada kaldıktan sonra sırra kadem basan Flappy Bird isimli oyun, adı ilk duyulduğundan beri en çok koşulan yapımlardan birisi olmayı başarmış durumda. Yapımcısının, insanları bağımlı hale getirdiği ve gündelik işlerini aksattığı gerekçesi ile bizzat piyasadan çektiği Flappy Bird, aradan geçen uzun zaman sonra yeniden karşımızda!

Geçen zaman içerisinde birbirinden farklı modu çıkan yapım, büyük bir hayran kitlesine sahip. Yapımcısı tarafından aylar önce piyasaya çıkartılacağı belirtilen yapım, herkesi şaşırtarak, sadece Amazon'a özel bir şekilde piyasaya geri döndü. Flappy Bird Family adı altında, Android Amazon App Store'da görücüye çıkan Flappy, Amazon Fire TV kutusu, uzaktan kumandası ve kontrol mekanizması ile de uyumlu olarak çalışabiliyor.

Oyunun en farklı kısmıysa şüphesiz eklenen "versus" mod. Bu sayede arkadaşlarımızla Flappy Bird deneyimini multiplayer platforma taşıyabiliyoruz. Yapımcı Dong Nguyen'in açıklamalarına göreyse bu yeni Flappy Bird versiyonu insanları ilki kadar kendisine bağımlı hale getirmeyecek. Oyunun iOS ve Android cihazlar için üretilip üretilmeyeceği hakkındaysa henüz bir bilgi verilmedi.

Okuyucu Yorumları