İki güvenlik devi bu üründe el sıkıştı!

İki güvenlik devi, "Sosyal Medya Koruma" özelliği ile öne çıkan bu ürünü satışa sundu!

2 devden güvenlik ürünü!

Helyum Bilişim Distribütörlüğünü yaptığı Trend Micro ile önemli bir adım daha attı. Cisco ile anlaşma sağlayan Helyum'un Trend Micro Titanium Maximum Security isimli ürünü artık tüm kanal ve zincir mağazaların raflarında Cisco Modemler ile birlikte yer alıyor.

Güvenlik konusunda iki dünya markası olan Cisco ve Trend Micro'nun hazırladığı bu kampanya ile Cisco modem alan her kullanıcı otomatik olarak Trend Micro'nun "Sosyal Medya Koruma"özelliği ile ön plana çıkan 200 TL değerindeki ürünü 3 kullanıcılı Maximum Security'e ücretsiz sahip olacak.

Veri ağları alanında önde gelen şirketlerden olan Cisco, ev ağ çözümleri alanındaki konumunu yeni Linksys ürünleri ile sürdürüyor.

Yenilikçi tasarımları ve kolay kurulumları ile öne çıkan Linksys X serisi ürünler ile ev kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Cisco, internette video tüketiminde patlama yaşanan ve akıllı telefon, tablet ya da oyun konsolu gibi kablosuz çalışan ürünlerin satışının giderek arttığı günümüzde, tüketicilerin evlerinde kullandıkları kablosuz ağlardan daha iyi performans, daha fazla güvenilirlik ihtiyacı ve daha fazla kullanım kolaylığı beklediklerinin farkında.

Cisco, işte tam da bu ihtiyacı doldurmaya yönelik X serisi modemlerinin yanına Titanium Maximum Security 2012'yi layık buldu.

Ev kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ürünler: Cisco Linksys X serisi modemler ve Titanium Maximum Security 2012

Cisco, ev kullanımına yönelik hem DSL hem de kablolu genişbant
bağlantılarla çalışabilen ürünleri Linksys X serisi, dizüstü bilgisayar,tablet, akıllı telefon, oyun konsolu ve internet bağlantılı televizyonlar gibi evde kullanılan tüm kablosuz cihazlarda güvenilir kablosuz erişim sunuyor. Linksys X serisi, sabit genişbant bağlantılarıyla kablosuz erişim sağlamak ya da wireless-N teknolojisine geçmek isteyen tüketiciler için ideal bir çözüm olarak dikkat çekiyor. Böylece tüketiciler, evlerini taşırken veya servis sağlayıcılarını değiştirirken kablolu ve DSL bağlantı değişimlerinde sorun yaşamadan geçiş yapabiliyorlar. Linksys X serisi ürünler, kullanıcıların kablosuz ev ağlarını sadece birkaç kolay adımda kurmasını sağlayan Cisco Connect yazılımıyla birlikte sunuluyor. Bu sayede tüketiciler kablosuz ağ ayarlarını bireysel tercihleri doğrultusunda özelleştirme ve kontrol etme avantajına da sahip oluyor. Cisco Connect, kolay kullanımı ve akılcı arayüzüyle, teknik destek ihtiyacını da yüzde 75 oranında ortadan kaldırmış bulunuyor.

Titanium Maximum Security nedir?

Titanium Maximum Security nedir?

Titanium Maximum Security nedir? Marifetleri nelerdir?

İstenmeyen e-postaların engellenmesi, gerçek zamanlı bulut güncellemeleri, ebeveyn denetimleri, veri hırsızlığını engelleme, gizli digital dosya koruması, hassas bilgiler için geliştirilmiş güvenli silme,bilgisayar performansını optimize etme özelliği, yavaşlatmayan web güvenliği, ayrıntılı güvenlik raporları gibi rakiplerinden ayıran çok sayıda önemli özelliğe sahip. Maximum Security, tehditleri size ulaşmadan önce proaktif bir şekilde durdurmak için bulut tabanlı teknolojiyi kullanıyor.

Sosyal Ağ Güvenliği koruması ile kullanıcıların Facebook, Twitter gibi platformlarda hangi bağlantıların güvenli, hangi bağlantıların tehlikeli olduğunu otomatik olarak gösteriyor. Özelleştirilebilir ebeveyn denetimleri sayesinde Maximum Security ile çocuklara ayrıcalıklı internet koruması da sağlayabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları