İlk Google Editions kılıfları ortaya çıktı!

Google, Android telefonlar için kendi "canlı kılıflarını" satışa sunarak herkesi şaşırttı!

Google'dan kılıf da geldi!

Telefon kılıfları, ilgi alanlarınız arasında alt sıralarda olabilir ancak Google'ın Editions projesi altında piyasaya sürdüğü bu ürünlerin ayırt edici bazı özellikleri var.

Android'li telefonlar için sanatçılarla ortak çalışarak "canlı kılıf" üretme projesi Editions'ın ilk ürünleri, DJ ve müzik yapımcısı Skrillex'in ortaklığıyla tasarlandı. Uzay boşluğu temalı kılıfların ilgi çeken tarafı, gün içinde dünyanın stratosferini, gece ise bulunduğunuz konumdan gözlenebilen takımyıldızları gösteren özel canlı duvar kağıtlarıyla gelmesi.

Google, bu canlı duvar kağıtlarında kullandığı görüntüleri sadece NASA'dan almakla yetinmemiş ve kendi yüksek irtifa balonlarını da kullanmış. Kılıfın üzerinde eklenen bir kısayol düğmesi ise DJ'in YouTube sayfasını açmanızı sağlıyor. Bu düğmeyi kamerayı veya başka bir uygulamayı açacak biçimde ayarlamanız mümkün.

Nexus 5, Nexus 6, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy Note 4'e özel Skrillex Editions kılıflar, (Türkiye'ye açık olmayan) Google Store üzerinden satışa sunulmaya başlanmış durumda.

Okuyucu Yorumları