İlk yeni Xbox oyunu CoD ekibinden gelecek!

Henüz ortaya çıkmayan yeni Xbox'ın ilk oyunu bakın kimden gelecek; nasıl olacak?

Yeni Xbox'ın ilk oyunu!

Son yıllarda hakkında fazlasıyla konuşulan yeni jenerasyon konsollar, artık son viraja girmiş durumdalar. Özellikle yeni Xbox'ın tanıtımına sadece birkaç hafta kalmış olması, teknoloji dünyasında büyük heyecan yaratıyor.

Nitekim yeni Xbox'ın tanıtılmasına haftalar olmasına rağmen, cihazın yazılım ve donanım özellikleri hakkında birçok dedikodu ortaya atılmıştı... Bir internet sitesinin, isimsiz kaynaklar üzerinden aldığı yeni bilgilerse, bambaşka bir dedikoduyu ortaya çıkardı. Sızan habere görey yeni Xbox'ın ilk oyununu Respawn Entertainment isimli firma üretecek. Bu firma 2010 yılında Jason West ve Vince Zampella tarafından kurulmuştu. İkili daha önceleri Infinity War'ı kurmuş, Activision'nun çok satan Call of Duty serisini bizlere tanıtmıştı. West bir süre önce Respawn'dan ayrıldı ama Zampella ve Infinity Ward ekibinden hatırı sayılır miktardaki programcı halen Respawn'da ter döküyorlar.

Bahsi geçen oyun hakkındaki bilgiler arasındaysa bilim kurgu temalı ve aynı zamanda multiplayer desteğine sahip olacağı bulunuyor. Electronic Arts tarafından dağıtımı yapılacağı ön görülen oyun, aynı zamanda Titan isimli dev robotları ve ayrıca piyade birimlerini kontrol etmemize olanak tanıyacak. Respawn ise halen konu hakkında açıklama yapmış durumda değil; tek bilinen Haziranda gerçekleştirilecek E3 2013 fuarında oyun hakkında kısa da olsa bir içerik yayınlayabileceklerini dile getirmeleri.

Okuyucu Yorumları