Imagine Cup 2007 başlıyor.

Microsoft'un bu sene 5.'sini düzenleyeceği Imagine Cup 2007 başlıyor.

Imagine Cup 2007

Microsoft'un artık gelenekselleşen yarışması Imagine Cup, bu sene de 5. si ile yazılım, tasarım becerileri ve dijital sanatlar alanlarında kendilerini kanıtlamak isteyen üniversite öğrencilerini bekliyor.

Geçtiğimiz sene 100 ülkeden, 65.000 öğrencinin katıldığı yarışmanın bu seneki teması ise "teknoloji hepimiz için daha iyi bir eğitimi olanaklı kılar". Temaya bağlı kalınarak, Microsoft araçları ve teknolojilerinin kullanılarak geliştirileceği projeler için son başvuru tarihi ise 15 Mart 2007. Finali Güney Kore'nin başkenti Seul'de yapılacak yarışmanın finale kalan takıma ödülü ise $25.000. Projenin uluslararası alanda da başarılı olması ile birlikte ise başta Microsoft ve HP'den olmak üzere bir çok ödül katılımcıları bekliyor olacak.

Yarışma hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve başvurunuzu gerçekleştirmek için http://www.msakademik.net adresini kullanabilirsiniz. Şimdiden bütün katılımcılara başarılar ve geçen sene Türkiye'yi uluslarası alanda da başarıyla temsil eden Erciyes Üniversitesi'nden katılan ekibe teşekkürler.

Okuyucu Yorumları