İnanılmaz Fiyatıyla Qualcomm Snapdragon 888 İşlemcili; realme GT 5G

OPPO realme'nin, yeni amiral gemisi akıllı telefonu realme GT 5G, 16 Eylül'e özel kampanyası ile Trendyol'da satışta sunuldu.

realme GT 5G çıktı!

realme GT 5G son teknolojiye sahip işlemcisi, eşsiz tasarımı ve fiyatıyla tüketicilerin dikkatini çekiyor. 5G hızını, güçlü performansı ile birleştiren realme GT 5G, harika oyun ve fotoğraf deneyimi sunuyor. Qualcomm Snapdragon 888 işlemcili realme GT 5G'nin Gelişmiş Teknolojisini Deneyimleme Zamanı geldi.

realme GT, özellikle 5G ağlarında 7,5 Gbps'ye kadar maksimum hızda çalışmak üzere tasarlanmış Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyi alan ilk akıllı telefon olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Gelişmiş 5nm teknolojisi ile inşa edilen Qualcomm Snapdragon 888 5G İşlemci, lider hızda bir performans sağlıyor. Ayrıca işlemci, en yüksek veri aktarım hızını sağlayan ultra verimli LPDDR5 belleğe ve UFS 3.1 standardına sahip. 5nm işlem teknolojisi, güçlü bir Cortex-X1 çekirdeği, üç Cortex-A78 çekirdeği ve dört Cortex-A55 çekirdeği, önceki modellere kıyasla %2-5 performans artışı ve %50 güç tüketimi artışı sağlıyor. realme GT, akıllı 5G modu ile çevredeki sinyallerin yoğunluğunu bağımsız olarak belirliyor ve otomatik olarak 4G ve 5G bantları arasında geçiş yapıyor, bu da bu modu olmayan akıllı telefonlara kıyasla güç tüketimini %30 oranında azaltıyor.

120Hz Yenileme Hızına Sahip Süper AMOLED Ekran

120Hz Yenileme Hızına Sahip Süper AMOLED Ekran

realme GT, 120 Hz frekanslı bir ekrana sahip. Bu özellik ekrandaki görüntünün saniyede 120 kez güncellendiği anlamına geliyor. Aynı zamanda, sensörün 360 Hz'e kadar bir örnekleme hızı bulunuyor. Bu gösterge, bir saniyede ekrana işlenmiş dokunuşların sayısından sorumlu oluyor. Sistem, akıllı telefon kullanım durumuna bağlı olarak örnekleme hızını otomatik olarak ayarlarak ve güç tüketimini azaltıyor.

65-watt SuperDart Şarj ve 4.500 mAh Pil ile Uzun Süreli Eğlence

Amiral gemisi realme GT, güçlü pil ömrü ile uzun süreli eğlence sunuyor. Cihaz, 65 watt'ta SuperDart şarj ile donatılmıştır, bu özellik pili sadece 35 dakikada 4.500 mAh ila %100 arasında şarj etmenizi sağlıyor. Şarj güvenliği için beş seviyeli (adaptör aşırı yük koruması, SuperDart şarj durumu tanımlama koruması, şarj soketi koruması, aşırı akım ve voltaj koruması, pili bir sigorta ile koruması) bir koruma sağlanıyor ve yeni bir soğutma sistemi ile akıllı telefon, enerji tüketen uygulamalarla şarj ve paralel çalışma sırasında bile ısınmıyor.

64 MP Çözünürlüklü Sony Üçlü Kamera ile Fotoğraf Keyfi

64 MP Çözünürlüklü Sony Üçlü Kamera ile Fotoğraf Keyfi

realme GT, 64 MP modu, Süper Gece Modu, Panorama, Profesyonel Uzman modu, timelapse, portre, HDR, ultra geniş açı ve ultra makro, PF modu gibi özelliklere sahip gelişmiş kamerasıyla harika fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor.

realme GT'yi satın almak ve daha detaylı bilgi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz.

realme Hakkında

Mayıs 2018'de Sky Li ve Madhav Sheth tarafından akıllı telefon sektöründe zengin deneyime sahip genç bir ekiple kurulan realme, en iyi tasarım ve performansa sahip yüksek kaliteli akıllı telefonlar sağlamada uzmanlaşmış bir teknoloji markasıdır. realme, "Cesaret Et" deneyimi ile kendini güçlü performans, şık tasarım, endüstri lideri nitelikler sunmaya ve teknoloji ürünlerinin tüm olanaklarını keşfetmeye keşfetmeye adamıştır. Counterpoint'e göre, realme 2020'nin üçüncü çeyreğinde küresel pazarda en iyi 7. akıllı telefon markası olarak yerini koruyor. Dünya genelinde Çin, Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Ortadoğu ve Afrika dahil olmak üzere 61 pazarda faaliyet gösteren şirketin 50 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunuyor. Daha fazla bilgi için www.realme.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.