İnce, hafif ve şık bir tasarım

Uygun fiyata "ultra taşınabilirlik" sunan yeni Lenovo IdeaPad, performansta da hiç geri kalmıyor!

İnce, hafif ve şık tasarım

Lenovo, ultra-taşınabilir kategorisindeki heyecanını şimdi de IdeaPad S400 ürünüyle sürdürüyor. İnce ve hafif tasarımının yanı sıra uygun fiyatıyla öne çıkan S400, netbook'tan daha yüksek performansı, uzun pil ömrü ve ekonomik fiyatıyla, PC kullanıcılarının tüm taleplerini karşılıyor.

Sadece 21.9 mm incelik ve 1.8 kilogramdan az ağırlığıyla "ultra-taşınabilir" kategorisine yeni bir soluk getiren cihaz, metalik cilalı pürüzsüz dış yüzey tasarımı, 3. Nesil Intel Core işlemcisi ve iyi teknolojilerle, performans ve şıklığı aynı anda sunmayı başarıyor.

Sabırsız ve güvenliğe önem veren kullanıcılar için ideal!

Cihazın teknolojik üstünlüklerine gelince... 500GB'a kadar sabit disk depolama kapasitesi kullanıcılara müzik, film ve belgeleri depolamak için bolca alan sunarken, akıllı enerji yönetimi pil ömrünün 5 saate kadar uzamasını sağlıyor. Bu teknoloji aynı zamanda pilin uzun dönemli dayanıklılığının da korunmasında etkili oluyor.

S400'deki Microsoft Windows 7 Home Premium işletim sistemi istenildiğinde Windows 8'e yükseltilebiliyor. Cihazın akıllı dokunmatik faresi ise kullanıcılara kaydırmada ve yakınlaştırmada daha kontrollü bir tecrübe sunuyor. Diğer Lenovo dizüstü bilgisayarlarında da bulunan ve yazımı hızlandıran AccuType klavye teknolojisi ise kullanıcılara konforlu ve hatasız bir yazım deneyimi sağlıyor.

Cihazda bulunan "Lenovo Quick Start" (anında açılma) teknolojisi ile saniyeler içinde çevrimiçi olmak mümkün. Lenovo'nun veriyi yedekleme ve yeniden yükleme, bozuk sistem dosyalarını kurtarma ve tam virüs tarama yapma için mükemmel kolaylık ve hızlı bir yol sunan "OneKey / Tek Tuşla Veri Kurtarma Sistemi" ile ise veri güvenliği tam koruma altına alınıyor.

İnce ve şık bir multimedya arkadaşı

Lenovo S400, Türkiye'de kırmızı ve gri renk seçenekleriyle satışa sunuldu. 14 inç HD geniş ekran görüntüsü, stereo hoparlör ve Dolby Advanced Audio v2 sertifikasyonuyla S400, kapsamlı eğlence ve multi-medya işlemleri için de seçkin özellikler sunuyor.

Okuyucu Yorumları