İndirin: Easy File Locker ile gizli dosyalar

Özel bilgiler içeren dosyalarınızı saklamak mı istiyorsunuz? Çözüm bu bedava yazılımda...

Dosyalarınızı saklayın!

Başkalarının görmesini veya açmasını istemediğiniz dosya veya klasörleriniz mi var? Bunun için size yardımcı olacak farklı programlar bulabilirsiniz. Ama Easy File Locker aralarında en ufak ve başarılı olanlardan biri. Üstelik tamamen ücretsiz olan bu program Windows XP, Vista ve Windows 7 ile sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Sadece 224 KB'lık olan bu program ayrıca sisteminizi de neredeyse hiç yormuyor.

Programı kullanmak için tek yapmanız gereken çalıştırdıktan sonra yapmanız gereken Edit menüsünden "Add File" (dosya ekle) veya "Add Folder" (klasör ekle) seçeneklerinden birini tıklamak. Ardından Path satırındaki üç noktaya tıklayarak kilitleyeceğiniz dosya veya klasörü seçebilirsiniz. OK'e basmadan önce istediğiniz güvenlik seçeneklerini de yine bu pencereden işaretleyebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz kombinasyonla seçmiş olduğunuz dosya veya klasörün erişilebilir, yazılabilir, silinebilir veya görülebilir olup olmayacağını seçebilirsiniz. Ardından System menüsünden "Set Password" ile bu klasör için şifre koruması belirleyebilirsiniz.

Bu ufak ve ücretsiz programı şu adresten indirebilirsiniz. Programın hem 32 bit, hem de 64 bit'lik sürümlerinin olduğunu da belirtelim...

Okuyucu Yorumları