inf’in renkli ekranlı yeni MP3 çaları

Pazara sunulduğundan bu yana uygun fiyatları ile haklı bir ilgi gören inf MP3 çalar ailesine yeni bir üye eklendi. Yeni model inf MP3 çaların en önemli özelliği renkli ekrana sahip olması. 1 inç büyüklüğündeki renkli ekranı sayesinde resimlerinize bakıp, video film izleyebilirsiniz.

inf’in renkli ekranlı yeni MP3 çaları

512MB kapasiteye sahip olan renkli ekranlı inf MP3 çalar, diğer modeller gibi FM radyo, ses kayıt, FM kayıt, USB bellek özelliklerini taşıyor. Ayrıca, MP3, WMA, WMV ve ASF dosyalarını çalabilen ürün ile jpeg formatında resimleri renkli ekranı sayesinde görebiliyor, MTV formatındaki filmleri izleyebiliyorsunuz. Üzerindeki FM radyo seyisinde radyodaki şarkıları dinleyip kaydedebiliyorsunuz.

Ekranının lirik özelliği ile Irc dosyasına sahip olan şarkıların sözlerini ekranda takip edebiliyorsunuz. Üzerinde bulunan mikrofon ile 60 saat ses kaydı yapılabilen inf renkli ekranlı MP3 çaların 6 farklı equalaser’ı sayesinde ses çıkışları da güçlü. Li-Ion pil ile çalışan ürünün pil ömrü 10 saat. Böylece inf renkli ekranlı MP3 çalar ile uzun süre şarj etmeden müzik dinlemek mümkün. Hem PC hem Macintosh uyumlu olan ürün, yine kibrit kutusu kadar bir boyuta sahip. Metalik kasası, şık boyun askısı ile aynı zamanda bir aksesuar olan inf renkli ekranlı MP3 çalar Linux işletim sistemini de destekliyor.

inf Renkli Ekranlı MP3 Çalar (512MB)

Boyut: 56 x 37 x 11 mm
Ağırlık: 32.5 gram (pil dahil)

Okuyucu Yorumları