İnfronic’ten F klavyeli notebook

İnfronic, Acer markalı notebook’larda F klavye seçeneğini sunmaya başladı. Başlangıç olarak Acer TravelMate 290 modelinde F klavye uygulamasını başlatan şirket, talebe göre diğer modellerde de F klavye seçeneğini sunmayı planlıyor.

İnfronic’ten F klavyeli notebook

Acer’ın Türkiye’deki yetkili tek distribütörü olan İnfronic, uzun yıllardır Türkiye’deki notebook kullanıcılarının bir beklentisine yanıt vermeye başladı. Şirket, Acer TravelMate 290 model notebook’larda F klavyeli modellerin de satışına başladı.

İnfronic Ürün Müdürü İlhan Aydın, İnfronic’in F klavye konusunda Türkiye’deki en duyarlı şirketlerin başında geldiğini belirterek, uzun zamandır tüm bilgisayar klavye modellerini hem F hem de Q olarak iki seçenekli sunduklarını söyledi. Notebook’larda ise hep satış adetlerinin yetersizliği nedeniyle bugüne kadar üretici şirketleri F klavyeli notebook üretimi konusunda ikna edemediklerini belirten Aydın, “Uzun uğraşılarımız sonucunda Acer’ı bu konuda ikna etmeyi başardık ve şu anda en fazla talep gören notebook modelinde F klavye seçeneğini de sunabiliyoruz” diyor. Talebe bağlı olarak F klavyeli notebook modeli sayısının ileride artabileceğini belirten Aydın, aynı zamanda F klavye seçeneği sunulmasının da taşınabilir bilgisayar satışlarını olumlu etkileyeceğini söylüyor.

Okuyucu Yorumları