İngiliz dart oyuncusunun iPhone'u elinde patladı!

İngiliz dart oyuncusunun iPhone 7'si, gelen telefonu cevaplamasıyla elinde patladı...

iPhone 7'si elinde patladı!

İngiliz Lee Hayes'in the Sun'a söylediğine göre, sadece üç gündür kullandığı iPhone 7 telefonu, gelen bir aramaya cevap vermesi ile beraber patladı.

Hayes'in sölediğine göre telefon mutfak tezgahı üzerinde dururken çalmaya başladı ve Hayes'in cevap vermek için telefona dokunması ile beraber patladı. Hayes'in bildirdiği patlama sesi ve hışırtı da pek çok aniden patlayan telefon bildirimi ile uyumlu durumda. Ancak Apple henüz konu hakkında yorum yapmış değil.

Southport, İngiltere'de oturan 42 yaşındaki Hayes'in the Sun'a söylediğine göre pek çok küçük cam parçası eline saplandı ve telefon, mutfak tezgahı üzerinde siyah bir iz bıraktı.

Hayes, kendisini "The Scorpion" (Akrep) olarak da tanınan bir profesyonel oklama (dart) oyuncusu ve the Sun'a söylediği üzere telefonun verdiği hasar kendisinin yarışmalara katılmasını engelliyor. Bu yüzden oyuncu, Apple'a dava açmayı planlıyor.

Telefonlar patladıkları zaman sorun genellikle bataryalardan kaynaklanıyor. Samsung'un artık kötü bir üne sahip olan Galaxy Note 7 telefonu için de durum buydu. Görünene göre telefonun hangi markaya ait olduğu veya kaç yaşında olduğu da çok önemli bir etken değil. Ne olursa olsun telefonlar elektronik cihazlar ve her zaman bir şeylerin yanlış gitme ihtimali bulunuyor.

Yaptığı konuşmaya göre Hayes kendisini oldukça şanslı saymakta. "Kötü bir yaraydı – elim oldukça ağır bir şekilde kanıyordu – ancak çok daha kötü de olabilirdi. Elimi kaybedebilirdim..."

Okuyucu Yorumları