İngilizce öğrenirken eğlenin!

İngilizce öğrenme, müzik video ve eğlence! İşte bir netbook'u andıran Entegron SD8800T...

İngilizce öğrenirken eğlenin!

Yıldız Holding Bilişim Grubu şirketlerinden MersaSistem, konuşan elektronik sözlükten çok daha fazlasını sunan Engtron SD8800T ile, 7'den 70'e herkes eğlenerek İngilizce öğrenebilir.

Bir netbook'u anımsatan Engtron SD8800T, öncelikli olarak konuşma becerisi olmak üzere, dinleme, okuma ve yazma yetenekleriyle donatıldı. 12,4x8,5x5,2 cm boyutlarıyla kullanıcısına her yerde çalışma imkanı sunan SD8800T, 6 cm büyüklüğündeki dokunmatik ekranıyla rahat bir kullanım ortamı yaratıyor.

Gelişmiş sözlük özelliği ile İngilizce-Türkçe genel, teknik ve ticari terimleri gerçek insan sesiyle telaffuz eden Engtron SD8800T, öğrenilen kelimelerin cümle içerisinde de kullanılabilmesi için geniş bir test bölümü içeriyor. SD8800T, 12 dilde örnek cümle ve kelime oyunlarıyla da İngilizce'nin klasik yöntemlerin dışında eğlenerek öğrenilmesini sağlıyor. İngilizce metinleri kullanıcısına tümüyle okuyabilen SD8800T'yi ön plana çıkaran diğer bir özelliği ise, metin içerisindeki kelimelerin tek tıkla Türkçe anlamlarını telaffuz edebilmesi.

Video izleme, MP3 dinleme, ses kaydı gibi eğitimin haricinde eğlence için de kullanılabilen Engtron, USB veriyoluyla bilgisayara bağlanabildiği gibi, multimedya içerikleri hafıza kartı yuvasından da oynatabiliyor. MersaSistem güvencesiyle Türkiye'de satışa sunulan Engtron SD8800T'nin fiyatı ise, 399TL.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları