InkCase: iPhone'a ikinci ekran ekleyen kılıf!

iPhone deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak olan bu aksesuar, ikinci ekran getiriyor!

iPhone'a ikinci ekran!

Cep telefonlarına çok fazla para ödediğimiz bir dönemden geçiyoruz. Özellikle yeni iPhone'lar açıklanan rakamlarıyla kullanıcıların cebini bir hayli zorlayacak gibi. Bir de buna aksesuar fiyatları eklenince ortaya çok ciddi rakamlar çıkıyor. Bunun için kullanıcılar aksesuar alırken oldukça seçici davranıyorlar. Ancak iyi bir aksesuar, gerçekten de cep telefonu deneyimini farklı bir boyuta taşıyabiliyor.

Oaxis isimli firmanın geliştirdiği InkCase I6 kılıfı, diğer kılıflardan çok farklı. Yalnızca iPhone 6 için dizayn edilen InkCase I6, iPhone 6'nın arkasına yerleştiriliyor ve sade bir kılıftan farklı olarak telefonun arkasına ikinci bir ekran getiriyor. Bu ekran E-ink görüntü üretiyor. Telefona Bluetooth yoluyla bağlanan kılıf, böylece görüntüyü siyah - beyaz formda göstererek batarya tüketimini düşürüyor, pil ömrünü uzatıyor.

Kılıfın kendine özgü 128 MB'lık dahili hafızası ve 460 mAh bataryası da bulunuyor. Ekranın mürekkep olmasının yanı sıra 480 x 800 piksel çözünürlüğünde olduğunu da söyleyelim.

InkCase I6, Kasım ayı içerisinde, 99 dolarlık fiyat etiketiyle raflarda yer alacak.

Okuyucu Yorumları