Inspire T6060: Yep Yeni Bir Creative 5.1 Hoparlör

Ses ürünlerindeki uzmanlığını birbirinden farklı ürünleriyle tüm Dünya’ya kanıtlamış olan Creative, gerek PC, gerekse DVD oynatıcı sahipleri için yeni, ideal 5.1 hoparlör sistemini ülkemizde satışa sundu.

Inspire T6060: Yep Yeni Bir Creative 5.1 Hoparlör

Inspire T6060 adındaki yeni 5.1 hoparlör sistemi özellikle şık ve farklı tasarımı ile dikkat çekiyor. 22W’lık subwoofer, 18W’lık merkez ve 8W’lık 4 uydu hoparlör ile toplam 72W rms gerçek ses çıkış gücüne sahip olan T6060’ı masaüstünde kullanabileceğiniz gibi dilerseniz ayaklarını sökerek duvara da monte edebiliyorsunuz. Böylece oturma odanızdaki DVD oynatıcınıza bağladığınızda hoparlörleriniz için ayrıca yer aramanız gerekmiyor. Ahşap subwoofer’ı ve çift yollu uydu hoparlörleriyle derin basslar ve gerçekçi tiz sesler sunan T6060’ı, kablolu uzaktan kumandasıyla rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Öyleki, film, müzik veya oyun keyfinizi kişiselleştirmek ve etrafınızdakileri rahatsız etmemek isterseniz, kumandanın üzerinde bulunan kulaklık çıkışını kullanabilirsiniz.

Yeni Inspire T6060, özellikle şık tasarımı, yüksek ses çıkış gücü ve duvara monte edilebilmesiyle, 5.1 hoparlör sahibi olmak isteyenler için uzun süre ideal çözüm olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları