Instagram: Beklenen yenilik geldi!

Facebook, büyük ümitlerle satın aldığı dev uygulamaya çok önemli bir yenilik ekledi!

Beklenen yenilik geldi!

Son iki buçuk yılda, Instagram dünyanın önemli anlarını basit ve güzel bir şekilde çekip paylaşabileceğiniz bir topluluk haline geldi. Özellikle Facebook tarafından satın alındıktan sonra, uygulamanın kullanım oranı da giderek arttı. Ancak bazı anların canlanabilmesi için durağan bir görüntüden daha fazlasına ihtiyaç olduğunu düşünen Instagram, hikayelerinizi paylaşmanın başka bir yolu olan Instagram'da Video'yu resmi olarak sundu.

Artık Instagram'da fotoğraf çektiğiniz yerde bir film makinesi simgesi göreceksiniz. Video moduna geçmek için film makinesi simgesine dokunduğunuzda, Instagram kamerası ile on beş saniyeye kadar video çekebilirsiniz.

Sadece videoya özel geliştirilmiş 13 filtre de yeni hizmete dahil edilmiş. Video paylaşırken, kaydettiğiniz videodan en sevdiğiniz görüntüyü kapak karesi olarak seçme şansına da sahipsiniz.

Instagram, bu yeniliği şu sözlerle anlatıyor: "Bunun sizin içeriğiniz için anlamı nedir? Video özelliği aynı fotoğraflar gibidir. Tüm içeriğinizin kontrolünün tamamen sizde kalmaya devam edeceğinden emin olabilirsiniz. Sadece fotoğraflarınızı görmesine izin verdiğiniz kişiler videolarınızı görebilir. Aynı fotoğraflarda olduğu gibi, videolarınız da size aittir."

Instagram'ı, iOS sürümü için Apple App Store'dan ve Android sürümü için Google Play'den indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları