Instagram Mesajları Masaüstüne Geliyor

Instagram'ın direkt mesaj işlevi, masaüstü ve web tarayıcılarına geliyor!

Instagram mesajları geliyor!

Instagram'ın direkt mesajlaşma işlevi, yakında masaüstü uygulamalarına ve web tarayıcılarına gelecek. Bu adım, Messenger, WhatsApp ve Instagram'ın sohbet bölümünü birleştirmeye yönelik bir adım olabilir.

Instagram, mobil platforma odaklandığından masaüstündeki işlevler, telefonlardaki kadar zengin değil. Direkt mesaj, fotoğraf yükleme gibi işlevler, Instagram'ın web sürümünde bulunmuyor. Web sürümü, takip ettiğiniz kişilerin fotoğraflarına bakmaktan çok daha fazlasını sunmuyor.

Yapılacak bu değişiklik, Twitter'daki @wongmjane tarafından ortaya çıkarıldı. Aynı isim, daha önce başka yazılımları yakından inceleyerek, yayın tarihi öncesinde yeni işlevleri ortaya çıkarmıştı. Wong, Nisan 2018'de ise Instagram'ın bir "Sustur" işlevini test ettiğini fark etmişti. Bu işlev, bir ay sonra kullanıcılara sunulmuştu.

Sosyal canavar Facebook'un sahip olduğu Messenger, WhatsApp ve Instagram gibi sohbet hizmetlerini bir araya getirmenin bir yolunu aradığı söyleniyor. Bunun doğru olup olmayacağını ilerleyen aylarda göreceğiz.

Okuyucu Yorumları