Instagram, Polly'nin Anket Özelliğini Kopyaladı!

Instagram Hikayeleri, yeni anket özelliği ile Snapchat'in Polly işlevini kendisine uyarladı!

Instagram yine taklit etti!

Polly geçen ay Snapchat'e çok seçenekli anketleri ekleyerek gençler arasında çok popüler olmuştu. Şimdi ise Instagram onun izinden gidiyor ve Hikayeler'e kendi anket özelliğini ekliyor! Artık sadece bir konum etiketi ekler gibi iki seçenekli anketleri Hikayeler'inize ekleyebilirsiniz ve arkadaşlarınız dokunarak cevap verebilir.

Instagram Hikayeleri kendi sorunuzu yazmanıza izin veriyor, varsayılan cevaplar ise Evet ve Hayır ama bunları istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız cevap verdikleri anda sonuçları görecekler, siz de Hikayeler izleme sayacı sayfasında kimin neye oy verdiğini görebileceksiniz.

Instagram, Polly'nin Anket Özelliğini Kopyaladı!

Anketler Instagram Hikayelerini hızlı hızlı geçtiğiniz şeyler olmaktan çıkarıp daha etkileşimli hale getirebilir. Çok seçenekli cevapların daha sonra şu anki iki seçeneğin üzerine çıkmasını bekliyoruz.

Instagram artık mobil bir Photoshop olmaya da yaklaşıyor. Yeni renk alma özelliği ile resminizin istediğin kısmından renk örneği alıp, yazınızı bu şekilde resme uyan renkte yazabilirsiniz. Ayrıca Instagram'da yazıları hizalamak ve ortalamak da artık daha kolay.

Instagram, Polly'nin Anket Özelliğini Kopyaladı!

Instagram'ın sadece Snapchat'in kendi özelliklerini değil, daha küçük girişimler tarafından yapılan özellikleri de alması kullanıcı deneyimini kendi gururunun ve eleştirmenlerin sözlerinin önüne koyduğunu gösteriyor. Bu anketlerin Polly'nin çıkmasından önce mi geliştirilmeye başlandığı ise şu an bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları