Instagram'da Devir Teslim Zamanı

Instagram kurucularının görevlerini bırakmalarının ardından Facebook, nihayet kesin kararını verdi!

Instagram'da devir teslim zamanı

Facebook - Instagram ikilisinde, Eylül ayı sonunda birbirinden garip gelişmeler yaşandı. Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger, hiçbir neden belirtmeden görevlerinden ayrıldılar. Facebook acil durum planını devreye sokarak, 2008'den beri kendileri ile çalışan Adam Mosseri'yi geçici olarak Instagram'ın başına getirdi. Bu günübirlik bir çözümdü. Şirket, sonunda kalıcı bir yönetici belirledi: Vishal Shah.

Instagram'ın başına geçen Vishal Shah son derece ilginç bir kariyere sahip. Vishal Shah, halihazırda Instagram'a tam destek veriyor, alışveriş ve pazarlama yöntemlerini kontrol ediyor ve Instagram'ın IGTV'sine altyapı ve sosyal medya servislerinde yardım sağlıyordu.

Selef Adam Mosseri "Vishal Shah'ın Istagram başına geçmesinden dolayı son derece mutluyum. Visha, derin uygulama deneyimine, Instagram'ın bilgi tabanına sahip ve sosyal zekası sayesinde en büyük yetenekleri kolayca keşfedebilen bir isim. Artık onun görevi bizim müthiş ekibimize liderlik yapmak. Çalışmalarını incelemek sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Adam Mosseri, Instagram ekibinde, zirve yönetimde görevini sürdürmeye devam edecek. Kısacası Instagram yönetimi muazzam bir güce kavuşacak.

Okuyucu Yorumları