Instagram'dan Koleksiyon Kaydetme Özelliği!

Instagram, bu kez Snapchat'ten değil, bir başka sosyal devden ilham aldı ve bu işlevi kullanıcılarına sunmaya başladı!

Instagram'dan yeni kolaylık!

Instagram, Snapchat'in özelliklerini kopyalaya kopyalaya rakibini geçmeyi başardı. Snapchat'in kopyalayacak bir şeyi kalmadığına göre sırada hangi ağır top olabilir? Elbette Pinterest.

Instagram'ın Android ve iOS uygulamaları için yayınlanan güncellemeyle birlikte "kayıtlı gönderi koleksiyonları" işlevi kullanıma sunuldu. Bu işlev sayesinde örneğin sonraki tatilinizi planlarken tüm kayıtlı geçmişinizde dolaşmanıza gerek kalmıyor. İşlev sayesinde gönderileri yeni koleksiyonlara ekleyebiliyor ve sakladığınız koleksiyonları düzenleyebiliyorsunuz.

Yeni işlev tabi ki Pinterest tutkunlarını etkilemeyecek çünkü Pinterest, tamamen koleksiyon işine odaklanıyor. Bu işlevin Instagram için bir ek işlev olduğu düşünülebilir. Ancak bu durumda Pinterest'i ara sıra ilham almak üzere kullananlar, Instagram'dan çıkmak zorunda hissetmeyebilirler.

Yeni işlev Instagram'ın reklam ve alışveriş planları için de olumlu etkiye sahip olabilir. İdeal kıyafetinizi oluşturmak için gönderileri koleksiyonlarda sakladığınızda, bu kıyafeti muhtemelen satın alacaksınız demektir.

Okuyucu Yorumları