Intel işlemcili PC alanlara özel kampanya!

Intel işlemcili bilgisayar veya tablet alanlara, TTNet'ten özel kampanya var!

TTNet'ten size özel fırsat

TTNET, avantajlarla dolu kampanyalar sunmaya devam ediyor. TTNET'in Intel işbirliğiyle düzenlediği kampanya kapsamında, Intel işlemcisine sahip Android ve Windows 8 tabanlı tablet ve dokunmatik bilgisayar satın alanlar aynı anda birden fazla fırsattan yararlanma imkânına kavuşuyor.

Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya süresince Intel işlemcili bu cihazları satın alan kullanıcılar Tivibu Web Maxi Plus Paket, Tivibu Cep Paketi ve sınırsız TTNET Wi-Fi Deneme Paketi'nden 3 ay süresince ücretsiz olarak yararlanıyor. TTNET Müzik'te ise 100 adet ücretsiz şarkı indirme ve Playstore'da bilgisayar oyunlarında %20 indirim avantajına sahip oluyor. Bu servislerin ve uygulamaların, bahsedilen Intel işlemcili bilgisayar ve tabletlere yüklü olarak gelmesi ise hızlı ve kolay erişimi sağlıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, satın aldıkları bilgisayar ve tabletlerin kutusunun içerisinden çıkacak kazı kartlardaki hediye kodlarını TTNET servislerinin web sitelerinden ya da 444 0 375'ten Çağrı Merkezi'ni arayarak aktive edip hemen kullanmaya başlayabiliyor.

Okuyucu Yorumları