Intel’den zarif dizüstü bilgisayar koruyucuları

Uluslararası moda tasarımcısı Roland Mouret ve Intel, geleneksel görünümlü dizüstü bilgisayarlara şık bir görünüm kazandıracak sınırlı sayıda üretilen özel laptop koruyucularını tanıttı.

Intel’den zarif dizüstü bilgisayar koruyucuları

Üç farklı desende piyasaya sürülen Intel Roland Mouret Dizüstü Bilgisayar Koruyucuları, dizüstü bilgisayarını iş ve eğlence için vazgeçilmez aksesuar olarak gören ve kullandıkları teknolojinin farklı, doğal ve kendilerine özgü görünmesini isteyen kullanıcılar için tasarlandı.

Birçok dizüstü bilgisayarı kolayca kaplayan Intel Roland Mouret Dizüstü Bilgisayar Koruyucuları, özellikle, Intel® Centrino™ mobil teknolojisine dayanan dizüstü bilgisayarlar için tamamlayıcı bir görünüme sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Bu üç tasarım, Roland Mouret’in 4 Kasım’da vitrinlere çıkacak en yeni Cruise (Deniz Yolculuğu) koleksiyonunda kullanıldı. Seyahat için hazırlanmış zarif ve hafif giysilerden oluşan Cruise koleksiyonu, hareket halindeyken bilgiye, iletişime ve eğlenceye ulaşmayı sağlayan Intel® Centrino™ mobil teknolojisine sahip dizüstü bilgisayarları mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Tasarımlarını oluştururken, günümüzün dizüstü bilgisayarları ile uyum gösteren siyah, beyaz ve krom renklerini seçen Roland Mouret, tasarladığı bilgisayar koruyucuları ile ilgili şunları ifade ediyor: “Tasarımlarını hazırladığım insanların, dizüstü bilgisayarlarını kendilerine özgü hale getirmek ilgimi çekiyordu. Cruise adlı yeni koleksiyonumda ilk kez baskı desenleri hazırlamaya başladım ve işin ilginç yanı ise bu baskı desenlerini farklı bir ortama taşıyarak dizüstü bilgisayarlara lüks bir duygu kazandırdım.”

Dizüstü Bilgisayar koruyucuları, üç farklı desen ve ebatta hazırlandı:

Swarovski kristali: İnce bir katman halinde Swarovski kristaliyle kaplanmış monokrom; ışık oyunları sergileyen taşlı bir görünüm sunuyor.
Kırmızı: Metal malzeme üzerine basılıp koruyucu film tabakayla kaplanmış desen kırmızı rengi ile göz alıyor.
Taş: Aynı desen, metalik yeşil ve gri renge ustaca uyarlanıyor.

Yalnızca 350 adet üretilecek koruyucular, www.netaporter.com/intellaptopchic adresindeki uluslararası moda web sitesinden satın alınabiliyor.

Intel’den Mark Brailey konuyla ilgili olarak şöyle diyor: “Intel Roland Mouret Dizüstü Bilgisayar Koruyucuları, gücünü Intel® Centrino™ mobil teknolojisinden alan şık ve zarif yeni nesil dizüstü bilgisayarlar için tamamlayıcı unsur olarak tasarlanmıştır. İnsanlar, teknolojiye ve daha mobil bir yaşam tarzına gittikçe daha çok bağlanıyor. Intel, Roland Mouret ile çalışarak, teknolojinin yaşamın şık ve doğal bir parçası olabileceğini göstermiş oluyor.”

Okuyucu Yorumları