İnternet Haftası’nda Bilişim Fırsatları Masaya Yat

Telekom Dünyası Dergisi, Gazi Üniversitesi ve Telekomünikasyon Kurumu işbirliğiyle, İnternet Haftası kapsamında 13 Nisan’da Ankara’da düzenlenen toplantıda, Türkiye’de bilgi teknolojileri ve bilişim fırsatları tartışıldı.

İnternet Haftası’nda Bilişim Fırsatları Masaya Yat

Telekom Dünyası Dergisi, Gazi Üniversitesi ve Telekomünikasyon Kurumu işbirliğiyle, İnternet Haftası kapsamında 13 Nisan’da Ankara’da düzenlenen toplantı, eğitim, iş ve kamu dünyasından pek çok konuşmacıyı bir araya getirdi. Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu’nda yapılan toplantıda, Türkiye’de bilgi teknolojileri ve bilişim fırsatları tartışıldı.

Açılış konuşmalarını Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Gazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Çetin Elmas, Telekom Dünyası Dergisi’nden Erdoğan Tanrıöven, Telekomünikasyon Kurum Başkanı Dr. Tayfun Acarer ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadri Yamaç’ın yaptıkları toplantının ilk oturumunda “Bilişim Teknolojisi ve Türkiye” konusu ele alındı. Telekom Dünyası Danışma Kurulu Üyesi ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnan Güler’in başkanlığında yapılan oturuma, Gazi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Bilal Güneş, Intel’den Turhan Muluk, Türk Telekom’dan Nihal Celeyir, Pardus’tan Doç. Dr. Erkan Tekman ve TEDER Başkanı Serhat Özeren katıldılar.

Öğle yemeğinin ardından yapılan ikinci oturumda ise “Türkiye’de Bilişim Fırsatları” konusu işlendi. Telekomünikasyon Kurumu’ndan Doç. Dr. Ertuğrul Karaçuha’nın başkanlığında yapılan oturuma, Gazi Üniversitesi’nden Dr. Ercan Nurcan Yılmaz, Türk Telekom Eski Bilişim Ağları Daire Başkanı Yücel Bağrıaçık, Atlas Online’dan Erdal Tanıl, Telsim’den Mehmet Ali İnceefe ve D Kare’den Mehmet Özen katıldılar.

Okuyucu Yorumları