İnternet'in en tatlı serserisi kitapçılarda!

Macera, polisiye ve bilimkurgu kıvamındaki inanılmaz roman Author yayında! İşte kitabın konusu...

Author 12 Dilber kitapçılarda

İnternetin en tatlı serserisi Author, nihayet kitap okurlarıyla buluştu. Chip dergisinin de Haber Müdürü olan Cem Şancı'nın, internetin Türkiye'de yerleşmeye başladığı 90'lı yılların sonundan itibaren internet üzerinde kaleme almaya başladığı edepsiz, küfürbaz, güzel kadın düşkünü, çapkın, serseri kurgu karakter Author'ın kitapçılara ulaşan ilk romanı 12 Dilber, aslında Author'ın felsefesini yalın ve heyecanlı bir öyküyle okuruna aktarıyor.

İnternette sosyal ağlara, sözlüklere girip çıkan her kullanıcının mutlaka adını bir kez duyduğu; güzel kadınları baştan çıkararak yaşam enerjisi bulan bu çapkın ve serseri karakterin bu kez sağlam bir medya-sistem eleştirisi içeren öyküsü sürükleyici diliyle okurunu bir çırpıda içine çekerken, zekice kurgusu da öyküyü sürprizlerle süslüyor. Macera, polisiye ve bilimkurgu kıvamındaki roman Author'ın sevilen alaycı üslubu ve zekice mizahı ile kaleme alınmış.

'Author: 12 Dilber'de aslında dünyadan kaçmayı arzulayan bir filozofun öyküsünü anlatan Cem Şancı, 1800'lerin Şili'sinden alıp günümüz Rusya'sına; Yunan filozoflarından tutup bugünün astrofizikçilerine kadar sürüklediği olay örgüsüyle okuru şaşkınlıklar içinde bırakarak satırlarını zihinlere kazıyor.

Aynı zamanda sözlüklerin, sosyal ağların, internet cemaatlerinin iç yüzünü de ortaya döken Author, internet üzerinden taşıp gerçek yaşama akan heyecanlı, hızlı, temposu hiç düşmeyen bir macera-polisiye-bilimkurgu teması içinde ezberci, klişeler için yaşayan, gençlerini anlamak istemeyen, baskıcı kurallarla donanmış bir toplumla çok sert bir çatışmaya girmişken romanın arka kapağında ise kendini şöyle tanımlıyor: "Annenizin damat olarak istemeyeceği adamım."

İzmir'li okurlar içinse Cem Şancı, 24 Nisan Pazar günü, saat 15'de İzmir Kitap Fuarı, Destek Yayınevi standında olacak.

Bilgi için: www.cemsanci.com

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları