İnternet'in mucidi İstanbul'a geliyor

İnternet ve elektronik postanın mucidi olarak bilinen Prof. Leonard Kleinrock, İstanbul'a geliyor.

Kleinrock İstanbul'da

Kleinrock, SuperCOM Telekomünikasyon Fuarı'nın özel konuğu olarak Türkiye'ye gelecek. 8-9 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek, "SuperCOM İstanbul 2008"in, telekomünikasyon alanında dünya genelinde faaliyet gösteren firmaları, devlet düzeyinde kurum ve kuruluşları, servis sağlayıcıları, teknoloji üreten firmaları ve finans sektörünü bir araya getireceği bildirildi.

Açıklamada, fuarın konferans bölümüne ise konuşmacı olarak internet ve e-posta'nın mucidi Prof. Leonard Kleinrock'un yanı sıra kablosuz iletişim teknolojileri konusunda dünyanın önde gelen otoritelerinden kabul edilen Atlanta Georgiatech Üniversitesi Geniş Band ve Kablosuz Bilgisayar Ağı Laboratuvarı Başkanı Prof. İlhan Fuat Akyıldız'ın da katılacağı bildirildi.

Diğer katılımcılar ise şöyle: Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer, Telekomünikasyon Kurumu Başkan Yardımcısı Galip Zerey ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Paul Doany.

CHIP Online notu: Kleinrock'a sorularınız varsa, aşağıdaki yorum formuna bırakın. Sorular arasında en beğendiklerimizi seçip toplantıda kendisine yönelteceğiz.
Kaynak: Tübider

Okuyucu Yorumları