İnternet Oscarları yeni sahiplerini bekliyor

Bağımsız web yarışması Altın Örümcek Web Ödülleri heyecanı resmen başladı! İşte detaylar

Büyük heyecan başladı

DorukNet tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu Altın Örümcek Web Ödülleri için başvurular 14 Kasım Çarşamba günü başladı. İnternet Oscarları olarak tanımlanan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde toplam 38 kategoride 2012 yılının internet teknolojileri alanındaki projeleri ve en iyi web siteleri ödüllendirilecek.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri için başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 14 Kasım – 14 Aralık 2012 tarihleri arasında www.altinorumcek.com web sitesinden gerçekleştirebilecek. Yarışma ile ilgili bilgilerin detaylı bir şekilde yer aldığı web sitesinde tüm verilere kolaylıkla erişilebiliyor.

Altın Örümcek'te En İyi Mobil Web Sitesi kategorisi de yerini aldı.

Altın Örümcek ödülüne sahip olmak isteyenler bir web sitesi ile 38 kategori içerisinden, en fazla üç farklı kategoride başvuruda bulunabilecekler. 11. Altın Örümcek Web Ödülleri kategorileri arasında En İyi Mobil Web Sitesi ve Otel bu yıl ilk kez yerlerini alırken, Alışveriş ve Yaşam Merkezleri yeniden kategoriler arasına girdi. Ayrıca birkaç kategorinin de içeriğini yenileyen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin bu yıl ki kategorilerine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Altın Örümcek'te zaman işlemeye başladı

14 Kasım Çarşamba günü adaylık başvurusu ile başlayan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde süreç Haziran ayında 38 kategoride en iyi web sitelerine ödüllerin verilmesi ile son bulacak.

Başvuru süresinin bitiminden sonra bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyeleri ön eleme, grup elemeleri ve final elemelerinde üç aşamalı olarak eleyecekler. Final değerlendirmeleri sonucunda jürinin oyları ile belirlenmiş olan ödül sahipleri düzenlenecek olan ödül gecesinde açıklanacak.

Organizasyonda bu yıl da Halk Oylaması ile internet kullanıcılarının da katılımının teşvik edildiği, beğenilerini duyurabilecekleri bir platform yer alıyor. Halk oylamasına katılmak isteyen internet kullanıcıları 13 - 29 Mart 2013 tarihleri arasında organizasyonun resmi web sitesini ziyaret ederek oylama hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin basın sponsorları arasında Macline, Newtech, The Brand Age yer aldı. Btnet.com.tr, Kurumsalhaberler.com ve Tivilog online medya sponsoru, DudesDivision sosyal medya sponsoru, web sponsoru İmalathane olurken Technotoday ise destekleyenler arasında bulunuyor.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyon takvimi

Adaylık başvuruları: 14 Kasım 2012 - 14 Aralık 2012
Jüri değerlendirmeleri: 7 Ocak 2013 - 29 Mart 2013
Halk oylaması: 13 Mart 2013 - 29 Mart 2013

Okuyucu Yorumları