İnternet tarayıcıdan ötesi!

İnternet tarayıcınızın size sunamadığı özelliğe, bu müthiş site sayesinde ulaşmanız mümkün!

İnternet tarayıcıdan ötesi!

Tarayıcıların yer imleri seçenekleri çok zamandır kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veremiyor. Klasörler oluşturarak organize etmeye çalışsanız da bir süre sonra ya içinden çıkılmaz bir hale geliyor ya da bu duruma düşmek istemediğinizden her siteyi yer imlerine eklemiyorsunuz ve sadece sınırlı siteler yer imlerinde kendilerine yer bulabiliyorlar. Historious adlı ücretsiz bir uygulama ise yer imleri konusuna çok farklı bir açıdan yaklaşıyor.

Historious, hoşunuza giden web sitelerini bir liste halinde tutmak yerine, kendi özel yer imi aram motorunuzu kullanmanızı sağlıyor. Historious'a eklediğiniz her yeni site veri tabanına kaydediliyor. Ve daha sonra Historious üzerinden bir aram yaptığınızda sadece kendi eklemiş olduğunuz yer imleri arasından sonuçlar görüyorsunuz.

Bir anlamda Delicous ve Google arası bir yapıya sahip olan Historious'da, "Kendimi Şanslı Hissediyorum" düğmesi bile unutulmamış. Eğer yer imlerinizi bu sıra dışı yöntemle saklamak isterseniz Historious'ı şu adreste ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları