İnternete bağlanan yazıcı gerçek oldu!

Bu yazıcı internet bağlantısına sahip... Peki ama yazıcıda internet bağlantısı ne işimize yarayacak?

İnternete bağlanan yazıcı!

HP, Web'in gücünü doğrudan yazıcıya taşıyıp, HP TouchSmart teknolojisi ile birleştirerek, PC'ye gerek kalmadan popüler Web içeriğine dokunmatik ekran aracılığıyla hızlı ve kolay bir biçimde erişilmesini sağlıyor.

HP, dünyanın ilk web bağlantılı ev yazıcısı olan TouchSmart Web özellikli HP Photosmart Premium'un tanıtımını gerçekleştirdi. TouchSmart Web özelliğine sahip HP Photosmart Premium, HP baskı uygulamalarını içeren yepyeni bir web tabanlı baskı platformu sunuyor. İnternet'e bağlanan diğer cihazlar gibi, geniş TouchSmart panelinden görüntülenebilen bu uygulamalar da, kullanıcıların anında eğlence veya bilgi alma amaçlı kişisel içeriklere bağlanmasına olanak tanıyor. Yazıcıya önceden yüklenmiş uygulamaların yanı sıra, tüm kullanıcılar ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olan yeni uygulamaları indirebiliyorlar. Kullanıcılar tek bir dokunuşla popüler web noktalarına göz atıp, görüntüleyebiliyor, seçtikleri yazdırma uygulamasına dokunarak, istedikleri içeriği okunması kolay bir formatta özelleştirip yazdırabilecekleri bir web sayfasına bağlanabiliyorlar.

Bu yeni isteğe bağlı içeriğin öncüleri olarak, Google, USA Today, Fandango, Coupons Inc., DreamWorks Animation, Nickelodeon, Web Sudoku ve Weather News Inc. dünyadaki ilk baskı uygulamaları ortakları olacaklar. Bu uygulamalar sayesinde kişiler, kendilerine özel günlük haberlere, haritalara, kuponlara, boyama sayfalarına, sinema biletlerine, yemek tariflerine, kişisel takvimlere ve çok daha fazlasına, sadece bir dokunuşla ücretsiz erişim sağlayabilecekler. Kullanıcılar bunların yanı sıra projelerine HP Creative Studio'dan erişebilecek ve 2009'un sonlarından itibaren kendi baskı uygulamalarını yaratabilecek ve paylaşabilecekler.

HP Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu "25 yıl önce tüketicilerin kullanımına yönelik baskıyı yarattık ve bugün içeriklerdeki patlamadan faydalanarak, dokunmatik ekranlı ve Web üzerinden çalışan yepyeni bir baskı platformu ile bu kategoriyi yeniden yaratıyoruz" diyor.

Tüm dünya parmaklarınızın ucunda

Tüm dünya parmaklarınızın ucunda

Touchsmart Web Özellikli HP Photosmart Premium İle Tüm Dünya Parmaklarınızın Ucunda

TouchSmart Web özellikli HP Photosmart Premium, piyasanın en büyüğü olan ve diğer hiçbir hepsi bir arada mürekkepli yazıcıda bulunmayan, ekstra geniş 4,33 inçlik dokunmatik bir LCD ekrana sahip. Yazıcı, yazdırma, faks, fotokopi ve tarama fonksiyonlarına sahip çok amaçlı baskı çözümleri ile lazer baskı kalitesinde metin çıktıları ve laboratuar kalitesinde fotoğraf baskıları gibi ev halkına özgü çok yönlü işlerde mükemmel sonuç veriyor.

Hem kablolu hem kablosuz bağlantı seçenekleri ile özgürlük sağlarken, HP iPrint Photo aracılığıyla Wi-Fi özellikli PC'lerden, Bluetooth özellikli cihazlardan, iPhone™ ve iPod touch™'lardan doğrudan yazdırma esnekliği sunuyor.

ENERGY STAR nitelikli hepsi bir arada cihaz, otomatik çift yönlü baskı özelliği ile kullanıcıların kağıt tasarrufu yapmalarını sağlarken, geri dönüştürülebilir plastikten yapılan yaratıcı, çok kullanımlık çantası ile ambalaj atıklarını da azaltıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları