İnterneti elektrik hattı üzerinden paylaşın!

TP-Link'in bu ürünü, internetinizi elektrik hattı üzerinden kablolu ve kablosuz olarak paylaşıyor!

Elektrik hattından internet!

TP-LINK standart, güvenli, kesintisiz yüksek hızda bağlantı isteyenler, internet bağlantısı için kullandıkları mevcut kablosuz cihazların arka odalardaki sinyal zayıflığından şikayetçi olanlar için elektrik tesisatı üzerinden 200 Mbps hızında internet bağlantısını her odaya taşıyabileceğiniz, taşınan noktada da kablosuz olarak bu bağlantıyı paylaştırabileceğiniz "Kablosuz N Genişletici 'Powerline Adaptörü" TL-WPA281'i üretti.

TL-WPA281, Elektrik hattı üzerinden 200 Mbps'e varan aktarım ve 300 Mbps'a kadar Kablosuz N Paylaşım hızı ile HD veya 3D video seyretmek, online oyun oynamak, yüklü dosyaları hızla indirmek, internet üzerinden telefon görüşmeleri yapmak ve diğer multimedya uygulamalardan kaliteli bir şekilde yararlanmak isteyenlere yüksek performans sunuyor.

Her noktaya internet: Gelişmiş Home Plug AV teknolojisi ile TL-WPA281, elektrik hattı üzerinde 300 metre kablo mesafesi içerisinde, 8 ayrı adaptöre 200Mbps'ye kadar yüksek data transfer hızı sunuyor. Aktarım noktasında da sağlanan bağlantıyı 300 Mbps'a varan kablosuz N hızlarında paylaştırabiliyor.

Kısa sürede şifreleme, kablosuz güvenliği

Kısa sürede şifreleme, kablosuz güvenliği

Kısa sürede şifreleme: Cihaz,elektrik hattı üzerinden güçlü AES şifreleme ile çok kısa sürede şifrelemeyi tamamlıyor ve IPTV, set-top box, oyun konsolları, Ağ depolama cihazları, bilgisayarlar, Smart Tv ve diğer network aygıtlarının ağa güvenli bağlanmasına olanak tanıyor. Sistemin güvenliği sağlamak için sadece adaptörlerin üzerindeki ''Pair(Eş)'' düğmesine basarak saniyeler içerisinde 128 bit AES şifreleme oluşturmak yeterli.

Kablosuz güvenliği: Uzak odada prize takılan TL-WPA281'in elektrik hattı üzerinden aldığı internet bağlantısını paylaştırmak için yaptığı kablosuz yayına bağlanacak kullanıcıların güvenliği için güncel kablosuz ağ şifrelemeleri olan WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK desteği adaptörde bulunuyor.

Kolay kurulum: "TL-WPA281KIT" adıyla sunulan ürün, 1 adet kablosuz TL-WPA281 ve 1 adet TL-PA211 Adaptör içeriyor. TL-PA211; internet bağlantısını sağlayan kaynak cihazına (Modem) veya buna bağlı olan bir ağ cihazına (Ap, Router,vb) kablo ile bağlandıktan sonra yakındaki bir prize, TL-WPA281 de; bağlantıyı aktarmak istediğiniz odadaki prize takılıyor. Adaptörler takıldığı anda elektrik tesisatı üzerinden birbiri ile buluşuyor ve internet bağlantısı sağlayan kaynak cihazına bağlı adaptör üzerinden internet ağı kurulmuş oluyor. Bundan sonra yapılacak tek şey uzak odadaki TL-WPA281'e cihazınızı kablolu veya kablosuz olarak bağlamak. Ayrıca her iki adaptördeki 'Pair' düğmesine basarak elektrik hattı üzerinden adaptörler arasındaki giden trafiği şifreleyerek güvenli hale getirebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları