İnterneti sembollerle canlandırın!

Facebook ve Twitter özel sembolleri desteklemiyor ama bu 3 özel online araçla onun da çaresi var!

Facebook'ta sembol vakti!

Kullandığımız anında mesajlaşma yazılımlarının büyük çoğunluğunda yazı içersine yerleştireceğiniz semboller için pek çok seçeneğimiz var. Ama ne yazık ki aynı özellik sosyal ağ sitelerinin büyük kısmında yer almıyor. Facebook ya da Twitter gibi sitelerde kendimizi sadece harf ve rakamlarla ifade etmemiz gerekiyor. Eğer siz de ruh halinizi veya tepkinizi yansıtan semboller kullanmayı seviyorsanız aşağıdaki araçların hoşunuza gideceğinden eminiz.

FBSym
Facebook durum güncellemelerinizde kullanabileceğiniz semboller içeren FBSym'nin kullanımı da son derece basit. Tek yapmanız gereken kullanmak istediğiniz karakterin üzerine çift tıklamak artın CTRL+C ile karakteri kopyalayıp, CTRL+V ile Facebook'a yapıştırmak.

2 mükemmel çözüm daha...

2 mükemmel çözüm daha...

TwitterKeys
Sadece 140 karakter ile kendini ifade etmek zor değilmiş gibi Twitter özel sembollerin kullanımı adına bir imkan da sunmuyor. Ama TwitterKeys ile Twitter'ı sembollerle canlandırabilirsiniz. Bunun için ilgili sayfaya gidip TwitterKeys bağlantısını sürükleyerek tarayıcınızın araç çubuğuna bırakmanız yeterli. Araç çubuğuna yerleşen TwitterKeys bağlantısına tıkladığınızda yeni bir pencere açılacak, buradan seçeceğiniz FBSym ile aynı şekilde Twitter'da (veya herhangi bir metin kutusunda) kullanabilirsiniz.

Facebook Symbols
Facebook, Twitter veya MSN gibi metin kutusuna sahip pek çok yerde kullanabileceğiniz geniş bir sembol içeriğine sahip olan bu site aynı zamanda benzer başka sitelere bağlantılar da içeriyor. Bu sayede bu sitede bulamadığınız sembolleri diğer kaynaklarda da arayabilirsiniz. Sitedeki sembolleri kullanmak için kopyala yapıştır yapmanız yeterli...

Okuyucu Yorumları