İnternetin en ilgi çekici 25 videosu!

CHIP Online ile internette küçük bir video turu: En çok dikkat çeken 25 ilginç videoyu seçtik...

İnternetin eğlenceli yüzü!

İnternet hayatımıza daha fazla girdikçe, bant genişliği arttıkça ve video çekmek - düzenlemek - göndermek kolaylaştıkça, yeteneklerini, becerilerini ve komikliklerini internet üzerinden sergilemek ve bunları kitlelerle paylaşmak isteyen insanların da sayısı artıyor.

CHIP Online, bu özel dosya için kısa bir internet turuna çıktı ve en çok ilgi çeken 25 eğlenceli videoyu bir araya getirdi. Özellikle formatı da taşınabilir seçtik, böylece isterseniz ipod'unuza isterseniz cep telefonunuza kaydedip yanınızda dolaştırabilecek, arkadaşlarınıza gönderip veya onlara seyrettirerek eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz.

Bu videoların bir kısmı çok eğleneceli, bir kısmı ise gerçekten deli işi... Çok ama çok emek gerektiriyor. Örneğin Noah'ı ele alalım. Bu adam altı yıl boyunca her gün kendi resmini çekmiş ve bunları birleştirerek gelişimini anlatan bir video çalışması gerçekleştirmiş. Peki ninajalara ne diyelim? Herhangi bir kamera hilesi olmadan yaptıkları cambazlıkları gözünüzle görmeden inanamayacaksınız.

Bu kadar tanıtım yeter. Galeri sayfalarımıza girerek en eğlenceli 25 videoyu bilgisayarınıza indirip izlemeye başlayın!

Okuyucu Yorumları