İnternetten En Çok Satılan Router

Keenetic, Türkiye'deki ilk senesinde e-ticaret sitelerinde en çok tercih edilen modem router çözümü olmayı başardı. Firma ürünleri ile kullanıcıların premium nitelikte konforlu internet kullanımı beklentisini karşılamayı hedefliyor.

İnternetten en çok satılan router

İnternet ve kablosuz bağlantı alanında kısa sürede kullanıcıların gönlünü kazanan Keenetic, Türkiye'deki 1.yaşını kutluyor. Keenetic, Türkiye'deki ilk yılında e-ticaret sitelerinde en çok tercih edilen modem router olmayı başardı.

İnternet ve kablosuz ağ alanında kullanıcı ihtiyaçlarını ele alarak önemli ölçüde fark yaratan Keenetic, Türkiye'de aktif faaliyete başlayışının 1.yılını kutluyor.

İddialı ve yenilikçi akıllı modem ve router üreticisi ve geliştiricisi olarak 2010 yılında Hong Kong'da kurulan Keenetic'in Türkiye ayağı, Kasım 2018 yılında uluslararası bir girişim çerçevesinde joint venture olarak hayata geçirildi. İnternet ve bilişim sektörünün tecrübeli ismi, Zyxel Türkiye'nin kuruculuğunu ve 10 yıl genel müdürlüğünü yapan Vefa Tarhan tarafından kurulan Keenetic, bir yıllık hazırlığın ardından 21 Ağustos 2019'da açılış yaptı ve satışlarına başladı. Sürekli kendini güncelleyebilmesi ve esnek bir yazılım imkânı sunması ile Keenetic, kuruluşunun daha ilk altı ayında kablosuz internet alanında fark yaratmayı başardı.

E-ticaret sitelerinde 1.sırada

Donanımda ve yazılımda ürettiği çözümlerle, modem ve router alanında kronikleşmiş güvenlik ve verimlilik problemlerine çözümler sunan Keenetic, kullanıcıların premium nitelikte konforlu internet kullanımı beklentisini karşılıyor. Yazılım ve donanım güncellemelerinde kullanıcılardan aldığı geri bildirimleri de dikkate alan Keenetic, sağladığı dört dörtlük internetle e-ticaret sitelerinde yerleştiği birinci sırayı uzun süredir koruyor. Keenetic, kullanıcıların büyük oranda ürünü görmeden aldıkları, alanındaki en güvenilir internet erişim ürünü olarak öne çıkıyor.

Kablosuz WPA3 ve OWE güvenlik standartlarını sağlayabilen Türkiye'deki tek firma

Keenetic kullanıcıları, ürünü kurmalarından itibaren, hızlıca kablosuz iletişim wi-fi becerilerindeki kaliteyi yaşamaya başlıyor. Ping süreleri oldukça düşüyor, olabilecek en iyi hızda VDSL2/ADSL2+ olarak internete bağlandığını görüyorlar. Yazılım, donanım ve güvenlik özellikleri, kullanıcı deneyimine büyük değer katıyor. Tüm ürünlerinde MESH wi-fi desteği sunan Keenetic, WPA3 ve OWE güvenlik standartlarını sağlayabilen Türkiye'deki tek firma olma özelliğine sahip. Cihazlarında bulunan bulut temelli yazılım ile cihazın uzaktan da SSL sertifikasına sahip güvenli bir şekilde yönetilebilmesini sağlaması, bulut mimari ile istenilen uygulamanın eklenebilmesi ve/veya çıkarılabilmesi ve bu işlemlerin router ya da modemde ek işlem gücü işgal etmemesi de en önemli özellikleri arasında.

Son kullanıcı odaklı, yenilikçi ve çevik

Son kullanıcı odaklı, yenilikçi ve çevik
Keenetic CEO'su Vefa Tarhan

Keenetic CEO'su Vefa Tarhan, kullanıcıların Keenetic markasını tercih etmeleri ve önermelerinin sebepleriyle ilgili şunları söyledi: "Keenetic olarak satış ve destek operasyonuna başladığımız günden bugüne kullanıcıların beğenisini ve övgüsünü kazandık. Bir yıl kadar kısa süre içinde on binlerce ev Keenetic ile dört dörtlük internete kavuştu. Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinde gerçek müşteri değerlendirmelerinde tüm ürünler kullanıcılardan neredeyse tam puan almış durumda. Aynı zamanda en yüksek puan değerlerine sahip. Kullanıcıların Keenetic markasını tercih etmeleri ve önermelerinin sebeplerinden biri de ürün kalitesinin sıra dışı verimlilikte olmasının yanı sıra satış ve sonrası destek operasyonu ile sağladığı müşteri memnuniyeti ile sunduğu çeviklik. Arka planda tüm çağrılar akıllı SLA alt yapıyla takip edilmekte. Türkiyenin en büyük Türkçe ve İngilizce teknik doküman, yardımcı bülten ve videolu kütüphanesine şimdiden sahibiz."

Yol haritasında neler var?

Vefa Tarhan, Keenetic'in yol haritası hakkında şu bilgileri verdi: "Keenetic hem yazılım hem de donanım geliştirmelerinde sürekli yenilikler, kullanıcıların görünce mutlu olduğu sürprizler yapıyor. Son kullanıcılardan aldığı geri bildirim ve talepler doğrultusunda ürünlerini şekillendiriyor. Kullanıcılarımızın KeeneticOS yazılımında olmasını istediklerini, gerekli çalışmalar ve araştırmalar yapıldıktan sonra kullanıcılar için uygun ve kullanılabilir olması durumunda, bulut temelli işletim sistemimize ekleyebiliyoruz. Güvenlikle ilgili güncelleme ve denetimleri de sürekli gerçekleştiriyoruz. Türkiye pazarında kullanılan internet hızlarına uygun olacak şekilde daha fazla fiyat performans odaklı ölçeklenmiş dualband daha üst segment modem router yol haritamız içerisinde. Özellikle sabit internet hattının erişemediği alanlar için yeni 4,5G/LTE router planlarımız mevcut. Bu ürünleri 2021'in ilk çeyreğine kadar pazara sunmayı ve büyüme grafiğini sürdürmeyi planlıyoruz.

Türkiye'nin en büyük teknoloji dağıtıcılarından olan Arena Bilgisayar'ın geniş bayi ağı sayesinde kullanıcılar, Keenetic ürünlerine fiziksel mağazalardan da Türkiye'nin her bölgesinden temin edebiliyor. Keenetic uzun vadede Türkiye'nin, özellikle evlerimizde ve KOBİ'lerde en fazla tercih edilen internet erişim ürünü olacak. Erişilebilir fiyatlarla ve çevikliği ile kullanıcılara fark yaratan internet bağlantısı sunmayı hedefliyoruz. Özellikle kablosuz erişim, VDSL2/ADSL2+, fiber ürünlerinde, çözüm ürettiğimiz tüm alanlarda ilk ikide olmayı hedefliyoruz."

Okuyucu Yorumları