Interstar Tech. XMediusFAX’ı piyasaya sürdü

İleri teknoloji içeren, kurumsal fax ve IP çözümlerinin geliştirlmesinde lider olan Interstar Technologies, Fax-Over-IP (FoIP) uygulamalarında bir devrim olan XMediusFAX ürününü piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Interstar Tech. XMediusFAX’ı piyasaya sürdü

XMediusFAX, Ulaslararası Telekomunikasyon Birliği (International Telecommunications Union (ITU)) tarafından internet bağlantısı üzerinden anında fax iletişimi ve gelecek nesil Voice-over IP entegrasyonu avantajından yararlanabilecek şekilde özel olarak geliştirilmiş olması gibi konularda kabul görmüştür.

Interstar başkanı Guy Blanchette yaptığı açıklamada, ‘‘XMediusFAX ürünümüzün IP tabanlı iletişim pazarına girişini izlemek, beni gerçekten heyecanladırıyor’’ dedi ve ekledi, “XMediusFAX, IP uygulamalarımız için bir temel taşıdır. IP altyapıları ile bağlantılı olan VOIP protokollerinden yararlanabilen ilk ve en doğru IP fax uygulamasıdır.’’ Blanchett ayrıca “XMediusFAX Gelecek 500 şirketlerine çok önemli bir yatırım avantajı getirdiği kadar, küçük ve orta ölçekli firmalara da aynı şekilde katkı sağlayacaktır” dedi.

Ayrıca Interstar’ın Dünya pazarından sorumlu başkan yardımcısı Mike DiPerno da yaptığı açıklamada “ FoIP teknolojisine öncülük etmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi ve ekledi, “XMediusFAX, mevcut kurumsal -wan messaging sistemlerini tamamlayacağı gibi ölçeklerini de genişletecektir.’’ DiPerno; “ Fax iletişimindeki bu değişim, yeni bir zirve zaferidir ve Interstar da çalışan ekibimizin tamamı Xmedius’u hayata geçirebilmek için çok büyük bir gayret sarfetmişlerdir” dedi.

Interstar Technologies computer bazlı fax çözümleri pazarında önemli bir yere sahip olan ve IP tabanlı iletişim alanında da atılım yapan bir firma olarak göze çarpmaktadır. Interstar Technologies, ödül kazanmış ürünü LightningFAX ve yeni piyasaya sürdüğü IP tabanlı digital bir haberleşme sistemi olan Xmedius ile, endüstride devrim sayılabilecek bir çok gelişmeye imza atmıştır. Şirketin en önemli buluşu olan ve endüstri lideri konumundaki LightningFAX , dünya çapında kamu ve özel kurumların tercih ettiği bir ürün olup, global iletişimin ve e-ticaret işlemlerinin esas temelini oluşturmaktadır. Interstar Technologies’in XMedius ürün serisi, fax, voicemail, telephony, otomatik cevaplama sistemleri ve yeni nesil VoIP networkleri üzerinden kablosuz erişim gibi uygulamalar ile uyumludur. Interstar ürünleri beş kıtada ve altı ayrı dilde kullanılmaktadır.

Okuyucu Yorumları