iOS 12.2'de Beats Powerbeats Pro Sızıntısı!

Apple'ın Beats markasıyla kablosuz kulaklık tanıtacağına yönelik sızıntılar bu haberle güçleniyor. Powerbeats Pro, iOS 12.2 içinde kendini gösterdi!

Powerbeats Pro, iOS 12.2'de sızdı!

Apple, kısa bir süre önce kendi kablosuz kulaklıkları AirPods'un yeni modeli AirPods 2'yi tanıtmıştı. İlk jenerasyonla hemen hemen fark ortaya koymayan AirPods 2, halihazırda AirPods sahibi olanlar için bir terfi niteliği taşımasa da, ilk kez AirPods satın alacaklar için iyi bir opsiyon olabilir belki. Fakat öte yandan Apple, Beats markasıyla da yeni bir kablosuz kulaklık tanıtacak. Adı ise Powerbeats Pro.

Powerbeats Pro hakkında daha önce de sızıntılar ortaya çıkmıştı. Ancak gelen son sızıntı, direkt olarak iOS 12 içinde bulunmuş. 9to5mac tarafından ortaya çıkartılan sızıntı, iOS 12.2 içinde kendine yer buluyor.

Powerbeats Pro olarak etiketlenen bir animasyonda, hemen yukarıdaki şekliyle yeni kulaklıklar görülebiliyor. Tamamen kablosuz olacağı ve kablosuz şarj kutusuyla beraber geleceği söylenen Powerbeats Pro, tasarım itibariyle ise Powerbeats 3'ü andırıyor. Yeni kulaklıkların özelliklerine ilişkin bilgi ise henüz yok. Bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları