iOS 6 için en iyi jailbreak uygulamaları

Jailbreak'li iPhone 5'inizi kişiselleştirmeniz ve değiştirmeniz bu uygulamalarla çok kolay!

iOS 6'yı kıranlara özel!

iOS 6 için jailbreak'in yayınlanmasıyla beraber onu biraz değiştirmenin zamanın geldi. Şurası bir gerçek ki jailbreak'e eskiden olduğu kadar ihtiyacınız yok. Ancak jailbreak, sadece Apple'ın yüklemenizi istemediği uygulamaları değil, App Store'daki parola sorgusunu atlamak gibi çeşitli ince ayarları da yapmanıza izin veriyor.

İşte iOS 6'da kullanabileceğiniz birkaç jailbreak ince ayarı ve uygulaması

Activator

En eski jailbreak uygulamalarından bir tanesi olan Activator ile cihazınızın üzerindeki düğmelerin işlevlerini değiştirebilirsiniz. Activator aynı zamanda birçok uygulama ve ince ayar için alt yapı oluşturuyor ve bu nedenle de yüklemeniz gerekebiliyor.

Ücretsiz Activator'ı yüklemek için onu Cydia'da aratabilirsiniz.

Hızla mesajlaşın

SMS'lere iOS'un herhangi bir yerinde cevap vermenize izin veren BiteSMS, tam donanımlı bir mesajlaşma uygulaması olarak çalışıyor. Mesajları daha sonra okumak üzere işaretlemek ve çok daha fazlası, BiteSMS'in işlevleri arasında.

BiteSMS'i ücretsiz olarak yüklemek için onu Cydia'da aratabilirsiniz.

Metin seçmeyi kolaylaştırın

Metin seçmeyi kolaylaştırın

Metin seçmeyi kolaylaştırın

iOS'da metin seçmek hiç de kolay bir iş değil. SwipeSelection ise metin seçme ve taşıma işini çok kolay bir hale getiriyor. İmleci kaydırmak için parmağınızı kullanabiliyor, Shift tuşunu basılı tutup sürükleyerek bir metin bloğunu seçebiliyorsunuz. SwipeSelection daha çok iPad'de işinize yarayacak, ancak onu iPhone'da kullanmamanız için bir neden yok.

SwipeSelection'ı ücretsiz olarak yüklemek için onu Cydia'da aratabilirsiniz.

Birkaç faydalı Jailbreak ince ayarı

Password Pilot: Uygulama yüklerken her seferinde parola yazmak gerçekten can sıkıcı. Password Pilot ise parolanızı otomatik olarak girmenizi sağlıyor.

AnyLockApp: Varsayılan kamera uygulamsı yerine farklı bir uygulama kullanıyorsanız, kilit ekranınızdaki kamera kısayolu işinize yaramayacaktır. Bu ince ayar sayesinde kilit ekranınızda herhangi bir uygulamanın belirmesini sağlayabilirsiniz.

Springtomize: Springtomize ile giriş ekranınızda kaç uygulamanın görüneceğini seçebilir, uyarı merkezinin görünümünü değiştirebilir, daha fazlasını yapabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları