iOS 7'den bir ilk daha!

iOS 7 ile gelen yenilikler arasındaki bu 2 özelliği Apple kullanıcıları uzun zamandır bekliyordu!

iOS 7'den bir ilk daha!

Beta sürümünün ortada dolaşmasıyla çılgın gibi indirilmeye başlanan, iPhone ve iPad'lerin yeni işletim sistemi iOS 7 ile beraber gelen bir özellik gözden kaçsa da aslında sıradan kullanıcılar için en önemli özelliklerden biri. Artık video kaydederken zum yapabiliyoruz!

Her ne kadar kullanımı çok pratik olmasa da (kayıt esnasında ekrana dokunarak büyütme küçültme hareketini yapıyorsunuz, bu da ne kadar dikkatli yaparsanız yapın çekimi sarsıyor) hiç yoktan iyidir diyoruz. Özellikle 9to5Mac tarafından hazırlanan test videolarında sonuçların oldukça tatmin edici olduğu görünüyor.

Hazır söz kameralardan açılmışken, iOS 7'nin kamera ile ilgili bir geliştirmesini daha sizlerle paylaşalım. Kamera kayıttayken ekranda sol üst taraftaki daireye tıklayıp o anı fotoğraf olarak kaydedebiliyorsunuz. Video kayıt devam ediyor, sahne iPhone'daki kamera fotoğraflarının arasına kaydediliyor. Samsung'un Galaxy S3 ve sonrası üst düzey modellerinde zaten görebildiğimiz bu özelliğin artık Apple kullanıcılarının da hizmetine sunulması güzel bir gelişme...

Okuyucu Yorumları