iOS 8.1: iCloud ve Wi-Fi'da yeni sorunlar var

Apple'ın yeni yayınladığı iOS 8.1 güncellemesi, bazı kullanıcılarda bu yeni sorunlara yol açtı!

iOS 8.1 de problemli çıktı!

iOS 8'deki en önemli sorunları ortadan kaldıran iOS 8.1 güncellemesi de sorunsuz çıkmadı. Bazı kullanıcılar ve geliştiriciler, uygulamaların kilitlenmesinden şikayetçiler.

Geliştiricilerin buluştuğu Awkward Hare web sitesine göre iOS 8.1'de Apple'ın iCloud depolama hizmetini destekleyen hizmetler, kilitlenebiliyorlar. Başlangıç sırasında birkaç saniye donan uygulamalar, kullanırken takılabiliyor veya tamamen çökebiliyorlar. Geçici çözümler ise uygulamayı tekrar açmaktan, yeniden yüklemekten veya iCloud hesabını tekrar bağlamaktan geçiyor.

Sorunların iPhone veya iPad modeliyle ilgisi olmadığı söyleniyor. Apple sorunu çözene kadar sorundan etkilenen kullanıcıların sözkonusu uygulamaların güncellemesini beklemekten başka çaresi yok gibi görünüyor.

iOS 8.1'de kablosuz ağ bağlantısıyla ilgili sorunlar yaşadığını söyleyenler de var. Bazı kullanıcılara göre Wi-Fi çok yavaşken, bazıları hala kopma sorunu yaşıyorlar. Bluetooth'la ilgili sorunlar ise çözülmüş görünüyor. iOS 8.1'de daha önce Apple Pay'de de bazı kredi kartlarının tanınmama sorunu yaşanmıştı.

Okuyucu Yorumları