iOS 8'de bu değişiklikler olabilir!

Yeni iddialar, Apple'ın iOS 8'deki önemli işlevleri daha basit hale getireceğini söylüyor!

iOS 8 "basitleşiyor"!

Yeni raporlar, bir sonraki iPhone ile beraber ortaya çıkması beklenen iOS 8'in uyarı merkezi ve fazlasında bazı basitleştirmeler ve değişiklikler yapacağını söylüyor.

9to5Mac'in raporuna göre uyarı merkezindeki "Missed" sekmesi kaldırılacak. "Missed", "All" ve "Today" sekmelerinin bazı kullanıcıların kafasını karıştırdığı biliniyor. Rapor, Apple'ın bu sekmeleri bir araya getirerek işleri kolaylaştıracağını iddia ediyor.

Rapora göre Voice Memos'ta da bazı sadeleştirmeler yapılacak. Arayüzde yapılacak değişiklikler, kullanıcının aradığı denetimleri daha kolay bulmasını sağlayacak. Mesajlara eklenen yeni bir seçenek, konuların belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmesine izin verecek ve bu sayede bir miktar boş alan açılabilecek.

iOS 8 hakkında bildiklerimiz... Tıklayın...

9to5Mac, Apple'ın Game Center uygulamasını da kaldırmayı düşündüğünü söylüyor. Bunun yerine tüm Game Center işlevleri, oyunların kendilerine eklenebilir.

Rapora göre iOS 8, iOS uygulamaları arasında iletişimi kolaylaştıracak yeni bir API ile gelebilir. Son olarak Apple'ın CarPlay'i Wi-Fi bağlantısı üzerinden çalışabilir hale getirmek üzere çalıştığı söyleniyor.

Okuyucu Yorumları